Код: 6662509 Електрочайник Tefal KO693110

  • Артикул: KO693110
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.5 л
  • Потужність 1800 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь/Пластик

Гарантія: 2 роки

Перфекціонізм надзвичайний
Електрочайник Tefal KO693110 - це функціональний побутовий пристрій, виконаний в ідеальному мінімалістичному рішенні, яке базується на використанні нейтральної кольорової гами, правильної геометрії, відсутності зайвого. Ті, хто люблять добиватися ідеалу у всьому, будуть приємно здивовані тим, як органічно техніка інтегрується в кухонний простір - якого стилю він не був би.

Корпус з подвійними стінками
Корпус зроблений з використанням двох колб. Такий варіант забезпечує постійну прохолоду зовнішніх стінок техніки поряд з відмінним підтриманням жару всередині. Ізоляція тепла таким чином збереже вас від опіків і не змусить гріти чайник зайвий раз.

Дисплей контролю температури
Варто звернути увагу, що техніка не просто працює на створення жару - вона забезпечує інтелектуальний нагрів і дає можливість постійно моніторити температуру води всередині. Для цього на корпусі є світлодіодний дисплей, який у режимі реального часу дає показники цих даних.

П'ять налаштувань для різних цілей
Нагрівання води здійснюється на п'яти рівнях, які ви самостійно вибираєте: 40, 70, 80, 90 або 100 °C. Залежно від типу напою ви віддаєте перевагу тому чи іншому показнику температури, щоб отримати кращий смак, задуманий спочатку.

Функціонал підтримки тепла
Особливістю моделі стала функція підтримки отриманого в результаті нагрівання тепла. Такий варіант хороший, якщо ви сидите з компанією гостей і потребуєте постійного оновлення напою. Для цього не потрібно кип'ятити воду кілька разів - вистачить одного разу вибрати рівень нагріву, після чого температура не буде знижуватися ще 30 хвилин.

Фільтрація частинок накипу
Частки накипу, що утворилися при кипінні, будуть ефективно відсіяні при наливанні, щоб ви могли випити напій без опадів. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,5

Потужність, Вт

1800

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Функції

Підігрів до заданої температури

Підтримка температури

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Дисплей

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Подвійні стінки

Особливості

Вибір температури нагріву до 40, 70, 80, 90, 100 °C

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Від перегріву

Фізичні параметри
Розміри, см

25.1 х 20.8 х 15.7

Вага, кг

1.04

Колір

Білий