Код: 6270238 Електрочайник Vitek VT-1168

  • Артикул: VT-1168
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2200 Вт
  • Матеріал: Пластик

Гарантія: 12 місяців

Модельний ряд чайників VITEK представлено численними пристроями. Кожен прилад вирізняється такими якостями, як функціональність, технологічність, надійність, довговічність та ексклюзивний дизайн. У широкому асортименті ви знайдете як чайники з простим функціоналом для вашої зручності, так і вдосконалені високотехнологічні та багатофункціональні моделі зі скляним корпусом, сенсорною базою та іншими особливостями. Вас здивує різноманітність форм і кольорів приладів.

Особливістю чайників VITEK є різноманітність можливостей керування. Вам пропонуються як моделі зі стандартними кнопками керування на ручці пристрою, так і з керуванням на підставці, де ви можете вибрати певну ступінь нагріву води.

Кожен чайник VITEK є ексклюзивним. Яскраві підсвічування під час роботи пристрою, унікальні форми корпусу, наявність РК-дисплея і багато іншого відрізняє чайники VITEK від багатьох представлених на ринку аналогів.

Чайники VITEK - надійна техніка бездоганної якості

Чайники VITEK вирізняються високою надійністю і безпекою. Вони виготовлені з якісних матеріалів і комплектуючих, що забезпечують тривалий термін служби приладів. Усі матеріали безпечні для людини навіть при впливі на них високих температур. Електрочайники VITEK вирізняються довгим терміном експлуатації, а також точністю виконання заданих програм при широкому функціоналі певних моделей.
 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2200

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

Від перегріву

Фізичні параметри
Розміри, см

24 х 11 х 21

Вага, кг

0.92

Колір

Білий, блакитний