Код: 6270235 Електрочайник Vitek VT-7007

  • Артикул: VT-7007
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2200 Вт
  • Матеріал: Метал/Пластик

Гарантія: 12 місяців

Електричний чайник VT-7007 від VITEK - це справжнє втілення елегантності та функціональності. Стильний лаконічний дизайн корпусу з нержавіючої сталі перетворить його в улюблений аксесуар на вашій кухні, а сам матеріал корпусу - зберегти початковий смак води.

З потужністю 2200 Вт чайник дозволить комфортно закип'ятити воду для улюблених гарячих напоїв за лічені хвилини. Дана модель надзвичайно ергономічна: щоб відкрити кришку пристрою, вам потрібно всього лише одне натискання на відповідну зручно розташовану на кришку кнопку.

Одночасно із цим завдяки корпусу, що обертається на 360 градусів пристрій зручний у використанні як для правшів, так і для лівшів. Перевага даної моделі в тому, що об'єм 1.7 л дозволить закип'ятити воду відразу на кілька чашок: смачними гарячими напоями може насолоджуватися відразу вся родина або компанія друзів!

Чайник оснащений знімним фільтром для накипу, що забезпечить легкий догляд за пристроєм, а прихований нагрівальний елемент і автовимкнення в момент закипання води дозволять безпечно користуватися приладом. Ще одна перевага чайника VT-7007 - це наявність високоякісного англійського контролера: така система забезпечує чайнику безпеку та дозволяє якісно користуватися ним протягом багатьох років. Заощадити простір на вашій кухні дозволить спеціальний відсік для зберігання шнура. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2200

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

Від перегріву

Фізичні параметри
Розміри, см

24 х 11 х 21

Вага, кг

1.07

Колір

Нержавіюча сталь, чорний