Код: 5950007 Гриль Ariete 1911

  • Артикул: 00C191110AR0
  • Тип: Електрогриль
  • Потужність: 1000 Вт
  • Розмір поверхні: 275 х 180 мм
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: 12 місяців

Надійний помічник

Гриль Ariete 1911 Toast & Grill Slim - це зручний і простий у використанні прилад, за допомогою якого ви зможете запікати м'ясо, рибу, овочі, готувати сендвічі та бутерброди-паніні. Ви можете не використовувати олію - страви вийдуть соковитими, але не жирними. Прилад має регульований термостат, що дозволяє відмінно просмажувати страви. Світловий індикатор готовності до роботи підкаже вам, коли можна буде починати приготування. Прилад дуже компактний, він поміститься навіть на крихітній кухні, а важить ця модель усього 2 кг - перед вами зручний і надійний помічник.

Ребристі пластини

Купити Ariete 1911 - отримати гриль, за допомогою якого ви зможете створювати справжні кулінарні шедеври. Ребристі пластини дозволяють запікати їжу таким чином, що на ній залишаються апетитні невеликі смужки. Прилад має антипригарне покриття, тому страви завжди будуть приготовані ідеально. Потужність 1000 Вт - гарантія того, що гриль швидко впорається зі своїм кулінарним завданням.

Важливі деталі

Ціна гриля Ariete 1911 вам сподобається. Якщо хочете придбати надійний, стильний, якісний і функціональний гриль, ця модель - те, що вам потрібно. Пластини у гриля знімні, що дуже важливо - якщо ви пробували чистити гриль, пластини якого не знімаються, оціните цю перевагу. Важлива деталь - відсік для зберігання шнура. Після завершення приготування змотайте шнур і покладіть до відсіку.

 

Тип

Електрогриль

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

1000

Розмір робочої поверхні, мм

275 х 180

Поверхня пластин

Ребриста

Покриття пластин

Антипригарне

Особливості

Індикатор нагріву

Регулювання положення пластин

Пристрій для змотування шнура

Термоізольовані ручки

Можливість вертикального зберігання

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Розміри, см

13.8 х 35.2 х 31.5

Вага, кг

2

Колір

Нержавіюча сталь, чорний