Код: 6971310 Електроскутер Segway Ninebot M85С Black

  • Артикул: JH1200DT-6B
  • Макс. швидкість: до 52 км/год
  • Потужність мотора: 1000 Вт
  • Автономна робота: до 85 км
  • Час зарядки: 6-7 годин

Гарантія: -

ЕЛЕКТРОСКУТЕР SEGWAY M85

Сміливо рухайтесь вперед завдяки Segway M85, який пропонує неперевершене поєднання передових технологій і потужних характеристик. Цей провідний електроскутер чудово підійде для подорожей на середні та великі відстані, адже він проїжджає не менше 85 км, а також має додатковий функціонал із мобільним застосунком. Насолоджуйтесь прекрасним повсякденним життям і безстрашно досліджуйте майбутнє.

НЕЗРІВНЯНИЙ ДИЗАЙН

Виділяйтеся серед інших за допомогою бойового стилю передньої панелі, яка має гострі геометричні грані, що пробиваються крізь раму, при цьому унікальна глянцева фарба надає яскравого блиску і неповторного вигляду електроскутера.

ЯКІСНА ОСНОВА

Надійну витримку різноманітної напруги у процесі їзди забезпечує високоміцна двотрубна рама з вуглецевої сталі, що має збільшену на 25% жорсткість.

ВИСОКА ПОТУЖНІСТЬ

Двигун потужністю 1000 Вт дозволяє розвивати швидкість до 52 км/год, що надає можливість подорожувати у будь-який куточок міста та приміської місцевості. Тепер ви можете швидко добиратися до офісу, їздити на зустріч з друзями та відправлятися за покупками, при цьому вдало минаючи затори та забувши про труднощі з паркуванням.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНА БАТАРЕЯ

Вирушайте куди забажаєте лише за одну зупинку, оскільки електроскутер оснащений високовольтною літієвою батареєю 72 В (24 А/год), яка має вищу енергоефективність і довший термін служби. Автономна робота такої батареї може досягати 85 км, а час зарядки становить 6-7 годин від побутової електромережі 220 В.

ЗБІЛЬШЕННЯ ТЕРМІНУ СЛУЖБИ БАТАРЕЇ НА +25%

Економне використання енергії гарантує інноваційне рішення RideyLONG. Ця технологія оптимізує електронне керування вихідною потужністю, координує роботу шин і високопродуктивного безщіткового двигуна, зменшуючи нагрівання, яке виділяється при їхній інтенсивній роботі.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ КЕРУВАННЯ ЗІ СМАРТФОНУ

Скажіть «досить» постійній тривозі на дорогах, бо мобільний застосунок Segway-Ninebot відкриває доступ до десятка корисних функцій, таких як: захист від крадіжки, моніторинг поїздки, виявлення місцезнаходження електроскутера тощо, які контролюються вбудованою інноваційною системою RideyGO! 2.0. Застосунок доступний як у Google Play, так і App Store, тож Ви одразу зможете перевірити, як швидко він полегшить ваше керування.

РОЗУМНА СИСТЕМА AIRLOCK

Не потрібно шукати ключі або навіть виймати смартфон із кишені, тому що електроскутер автоматично блокується і розблоковується, коли ви знаходитесь у межах 2-10 метрів. Цьому сприяє спеціальна система Airlock, яка розпізнає господаря під час з'єднання Bluetooth між електроскутером і смартфоном або ж смартгодинником. Завдяки двом датчикам на паркувальній стійці та сидінні ви можете просто сісти на скутер і поїхати.

МОЖЛИВІСТЬ РЕГУЛЮВАТИ П'ЯТИРІВНЕВИЙ ЗАДНІЙ АМОРТИЗАТОР

Для отримання комфортнішого досвіду за кермом можна регулювати задню амортизацію відповідно до різних сценаріїв поїздки, таких як: вага, кількість пасажирів, індивідуальні звички керування і т.д.

БЕЗПЕКА ЇЗДИ ТА ГАЛЬМУВАННЯ НАВІТЬ У ТЕМНУ ПОРУ

Потужне гальмування для миттєвої зупинки відбувається через високоефективний гальмівний диск, а яскраві передні та задні фари створюють відмінну навігацію в нічний час. У разі, якщо електроскутер вийшов з ладу, вмикається режим екстреної їзди, при якому фонові інтелектуальні програми можуть бути тимчасово закриті на системному рівні для підвищення безпеки.

ЗРУЧНІ РОЗМІРИ

Легко подорожуйте на м’якій подушці з оновленим матеріалом, який має покращену повітропроникність і гідрофобність, гарантуючи поїздку на великі відстані без зайвих проблем із сидінням. Також електроскутер підійде для будь-якого зросту, адже він має подовжену нижню підставку.

ПРОСТОРИЙ 30-ЛІТРОВИЙ ВІДСІК

Достатньо простору для зберігання шолома та інших дрібниць у 30-літровому відсіці під сидінням.

МОЖЛИВІСТЬ ВСТАНОВЛЕННЯ ЗАХИСНИХ РЕЙОК І ЗАДНЬОЇ ПОЛИЦІ

При необхідності є змога встановити додатковий захист на корпус електроскутера у вигляді рейок і спеціальну полицю для перевезення речей.

Тип

Електроскутер

Діаметр коліс

12"/10"

Максимальна потужність

1000 Вт

Максимальний пробіг, км

109

Максимальна швидкість, км

52

Максимальне навантаження, кг

150

Кут підйому

25°

30°

Тип батареї

Li-Ion

Ємність батареї, мАгод

24

Час зарядки

6-7 годин

Матеріал корпусу

Пластик

Вага, кг

94

Розміри, мм

1885 х 575 х 1050

Розміри в упаковці, мм

1940 х 600 х 1140

Додатково

Вологозахист: IP56

Шины: 80/90-12 безкамерна шина 3.50-10

Захист: від перегріву, короткого замикання, перенапруги, зниженої напруги

Задні/передні гальма: дискові

Амортизація: Задня + передня з амортизаційною вилкою

Основний колір

Чорний