Код: 6983955 Електроскутер Segway Ninebot E110L Blue

  • Артикул: SGE110LBL
  • Макс.швидкість: до 62 км/год
  • Потужність мотора: 1800 Вт
  • Автономна робота: до 110 км
  • Час зарядки: 8-9 годин

Гарантія: -

ЕЛЕКТРОСКУТЕР SEGWAY NINEBOT E110L

Слідуйте своєму серцю і будьте вільні як вітер завдяки Segway Ninebot E110L, який пропонує неперевершене поєднання передових технологій і потужних характеристик. Цей провідний електроскутер чудово підійде для подорожей на середні та великі відстані, адже він проїжджає не менше 110 км, а також має додатковий функціонал з мобільним застосунком. Насолоджуйтесь прекрасним повсякденним життям і безстрашно досліджуйте майбутнє.

МАЙСТЕРНИЙ ДИЗАЙН

Виділяйтеся серед інших за допомогою оптимізованого дизайну Controlled Tension – стильний кузов з плавними лініями та хромовані дзеркала втілюють у життя справжню спортивну естетику, а автомобільна фарба ABS і кольорова технологія CMF забезпечують унікальну глянсову поверхню з металевою текстурою, яка стійка до зношення.

ВИСОКА ПОТУЖНІСТЬ

Двигун потужністю 1800 Вт дозволяє розвивати швидкість до 62 км/год, що надає можливість подорожувати у будь-який куточок міста та приміської місцевості. Тепер ви можете швидко добиратися до офісу, їздити на зустріч з друзями та відправлятися за покупками, при цьому вдало минаючи затори та забувши про труднощі з паркуванням.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНА БАТАРЕЯ

Вирушайте куди забажаєте лише за одну зупинку, оскільки електроскутер оснащений високовольтною літієвою батареєю 72 В (24 А/год), яка має вищу енергоефективність і довший термін служби. Автономна робота однієї такої батареї може досягати 110 км, а час зарядки становить 8-9 годин від побутової електромережі 220 В. Додавши подвійні акумулятори у 30-літровий відсік під сидінням, ви можете ще більше подовжити термін служби батареї.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ КЕРУВАННЯ ЗІ СМАРТФОНУ

Скажіть «досить» постійній тривозі на дорогах, адже мобільний застосунок Segway-Ninebot відкриває доступ до десятка корисних функцій, таких як: захист від крадіжки, моніторинг поїздки, виявлення місцезнаходження електроскутера тощо, які контролюються вбудованою інноваційною системою RideyGO! 2.0. Застосунок доступний як у Google Play, так і App Store, тож ви одразу зможете перевірити, як швидко він полегшить  керування.

РОЗУМНА СИСТЕМА AIRLOCK

Не потрібно шукати ключі або навіть виймати смартфон із кишені, тому що електроскутер автоматично блокується і розблоковується, коли ви знаходитесь у межах 2-10 метрів. Цьому сприяє спеціальна система Airlock, яка розпізнає господаря під час з'єднання Bluetooth між електроскутером і смартфоном. Завдяки двом датчикам на паркувальній стійці та сидінні ви можете просто сісти на скутер і поїхати.

БЕЗПЕКА ЇЗДИ ТА ГАЛЬМУВАННЯ НАВІТЬ У ТЕМНУ ПОРУ

Для плавного гальмування обидва колеса електроскутера оснащені гідравлічними дисковими гальмами. Ця надійна конструкція зводить гальмівний шлях і знос гальм до мінімуму, а яскраві передні та задні фари гарантують відмінну навігацію в нічний час.

ЗРУЧНІ РОЗМІРИ

Легко подорожуйте зі своєю близькою людиною на розширеній і м’якій подушці для сидіння, яка має оптимальний розмір - 700 мм. Також електроскутер підійде для будь-якого зросту, адже він має широку нижню підставку розміром 395 мм.

Тип

Електроскутер

Діаметр коліс

12"/10"

Максимальна потужність

1800 Вт

Максимальний пробіг, км

110

Максимальна швидкість, км

62

Максимальне навантаження, кг

150

Тип батареї

Li-Ion

Час зарядки

8-9 годин

Матеріал корпусу

Пластик

Вага, кг

94

Розміри, мм

1890 х 575 х 1090

Розміри в упаковці, мм

1900 х 1100 х 1240

Додатково

Вологозахист: IP56

Шины: 80/90-12 безкамерна шина 3.50-10

Захист: від перегріву, короткого замикання, перенапруги, зниженої напруги

Задні/передні гальма: дискові

Амортизація: Задня + передня з амортизаційною вилкою

Основний колір

Синій