Код: 6982379 Електроскутер Segway Ninebot N100 White

  • Артикул: SGWN100RW
  • Макс. швидкість: до 60 км/год
  • Потужність мотора: 1500 Вт
  • Автономна робота: до 105 км
  • Час зарядки: 8-9 годин

Гарантія: -

ЕЛЕКТРОСКУТЕР SEGWAY NINEBOT N100

Пориньте у незабутню пригоду завдяки Segway Ninebot N100, який пропонує неперевершене поєднання передових технологій і потужних характеристик. Цей провідний електроскутер чудово підійде для подорожей на середні та великі відстані, адже він проїжджає не менше 105 км, а також має додатковий функціонал із мобільним застосунком. Насолоджуйтесь прекрасним повсякденним життям і безстрашно досліджуйте майбутнє.

СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН

Виділяйтеся серед інших за допомогою модернізованого стилю – унікальна глянсова поверхня з металевою текстурою, компактний корпус з округлими лініями та наскрізні LED-фари, що схожі на блискавку, дарують електроскутеру сміливий вигляд.

НАДІЙНА ОСНОВА

Якісну витримку різноманітної напруги у процесі їзди дарує високоміцна рама, що має покращену жорсткість.

ВИСОКА ПОТУЖНІСТЬ

Двигун потужністю 1500 Вт дозволяє розвивати швидкість до 60 км/год, що надає можливість подорожувати у будь-який куточок міста та приміської місцевості. Тепер ви можете швидко добиратися до офісу, їздити на зустріч з друзями та відправлятися за покупками, при цьому вдало минаючи затори та забувши про труднощі з паркуванням.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНА БАТАРЕЯ

Вирушайте куди забажаєте лише за одну зупинку, оскільки електроскутер оснащений високовольтною літієвою батареєю 72 В (24 А/год), яка має вищу енергоефективність і довший термін служби. Автономна робота такої батареї може досягати 105 км, а час зарядки становить 8-9 годин від побутової електромережі 220 В.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ КЕРУВАННЯ ЗІ СМАРТФОНУ

Скажіть «досить» постійній тривозі на дорогах, бо мобільний застосунок Segway-Ninebot відкриває доступ до десятка корисних функцій, таких як: захист від крадіжки, моніторинг поїздки, виявлення місцезнаходження електроскутера тощо, які контролюються вбудованою інноваційною системою RideyGO! 2.0. Застосунок доступний як у Google Play, так і App Store, тож ви одразу зможете перевірити, як швидко він полегшить ваше керування.

РОЗУМНА СИСТЕМА AIRLOCK

Не потрібно шукати ключі або навіть виймати смартфон із кишені, тому що електроскутер автоматично блокується і розблоковується, коли ви знаходитесь у межах 2-10 метрів. Цьому сприяє спеціальна система Airlock, яка розпізнає господаря під час з'єднання Bluetooth між електроскутером і смартфоном. Завдяки двом датчикам на паркувальній стійці та сидінні ви можете просто сісти на скутер і поїхати.

ГІДРАВЛІЧНА ПРУЖИННА АМОРТИЗАЦІЯ

Комфортне водіння забезпечує передня і задня амортизація, яка ефективно справляється з будь-якими дорожніми умовами: від невеликих нерівностей до значних ям.

БЕЗПЕКА ЇЗДИ ТА ГАЛЬМУВАННЯ НАВІТЬ У ТЕМНУ ПОРУ

Для плавного гальмування обидва колеса електроскутера оснащені гідравлічними дисковими гальмами. Ця надійна конструкція зводить гальмівний шлях і знос гальм до мінімуму, а світлодіодні передні та задні фари гарантують відмінну навігацію в нічний час.

ЗРУЧНІ РОЗМІРИ

Легко подорожуйте на м’якій подушці для сидіння, яка має оптимальний розмір - 580 мм. Також електроскутер підійде для будь-якого зросту, адже він має широку нижню підставку розміром 422 мм.

ПРОСТОРИЙ ВІДСІК

Достатньо простору для зберігання улюблених і необхідних речей у великому відсіці під сидінням.

Тип

Електроскутер

Діаметр коліс

12"/10"

Максимальна потужність

1500 Вт

Максимальний пробіг, км

105

Максимальна швидкість, км

60

Максимальне навантаження, кг

150

Тип батареї

Li-Ion

Час зарядки

8-9 годин

Матеріал корпусу

Пластик

Вага, кг

84

Розміри, мм

1890 х 575 х 1090

Розміри в упаковці, мм

1900 х 1100 х 1240

Додатково

Вологозахист: IP56

Шини: 80/90-12 безкамерна шина 3.50-11

Захист: від перегріву, короткого замикання, перенапруги, зниженої напруги

Задні/передні гальма: дискові

Амортизація: Задня + передня з амортизаційною вилкою

Основний колір

Білий