Код: 6948752 Сушарка для овочів і фруктів ERGO FD-1009A

  • Артикул: FD-1009A
  • Потужність: 850 Вт
  • Кількість полиць: 12
  • Кількість програм: 10

Гарантія: -

СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН, ШИРОКИЙ ФУНКЦІОНАЛ І ЗРУЧНЕ КЕРУВАННЯ

Завдяки корпусу з матової нержавіючої сталі сушарка ERGO FD-1009A має сучасний та стильний вигляд, тож стане справжньою прикрасою будь-якої кухні, водночас не займаючи зайвого місця. Об’єм камери для сушіння 30 літрів, поділений на 12 ярусів, та 10 запрограмованих температурних режимів з діапазоном регулювання 35-75 °С дають змогу приготувати практично будь-які сушені страви в звичайній квартирі.

СЕЗОННІ ОВОЧІ, ФРУКТИ ТА ЗЕЛЕНЬ СТАЮТЬ ДОСТУПНИМИ ВПРОДОВЖ ВСЬОГО РОКУ

Електрична сушарка ERGO FD-1009A оснащена нагрівальним елементом потужністю 850 Вт, вентилятором для створення повітряного потоку й ретельно продуманою стільниковою конструкцією ярусів, на які викладаються овочі чи фрукти. Завдяки цьому сушіння відбувається швидко, рівномірно та без втрати вітамінів та мікроелементів, а сезонні продукти зберігають всі свої смакові та поживні властивості впродовж цілого року.

ГОТУЙТЕ ВДОМА СМАЧНІ СУШЕНІ СТРАВИ З М'ЯСА ТА РИБИ

Дана модель підтримує приготування не лише овочів, фруктів та зелені, але й страв із м’яса, птиці та риби. Для цього можна використовувати як готові програми, так і самостійно налаштувати режим сушіння в залежності від типу продуктів й бажаного результату.

З СУШАРКОЮ ERGO FD-1009A – ШВИДКИЙ РЕЗУЛЬТАТ В БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ

Завдяки максимально ефективному обдуву продуктів гарячим повітрям у замкненому просторі їжа готується набагато швидше, ніж під час класичного сушіння на відкритому просторі, триваючи від 6 до 30 годин. Крім того, електросушарка повністю захищає продукти від доступу комах та тварин, гарантуючи дотримання всіх санітарних норм приготування їжі.

Тип керування

Сенсорне

Потужність, Вт

850

Об'єм, л

30

Кількість ярусів, шт

12

Кількість температурних режимів, шт

10

Регулювання температури, ° С

35 -75, крок в 5 ° С

Особливості

Захист від перегріву, вентилятор

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Розміри, см

41 х 33 х 40,3

Вага, кг

7,5

Гарантія
Гарантія

24 місяців

Інструкції

Файл Опис
3416386.pdf (2,33 мб) User manual ERGO FD-1009A