Код: 6389743 Електробритва Braun LS5360

  • Артикул: 81653273
  • Тип: Сіткова (вібраційна)
  • Призначення: Для жінок
  • Тип гоління: Сухе
  • Живлення: Від мережі

Гарантія: 2 роки

Гладке гоління без подразнення
Жіноча бритва Braun Silk-Epil LS 5360 призначена для делікатного видалення небажаного волосся на тілі. Завдяки особливій конструкції решіткової головки OptiShave, дискомфорт у ході проведення процедури зводиться до мінімуму. Процес гоління буде комфортним і обійдеться без порізів. Рухливі ріжучі елементи підлаштовуються під вигини тіла, і всі волоски зрізаються під корінь одним рухом. Також є можливість зафіксувати їх, для точкового гоління важкодоступних ділянок.

Ідеальний догляд за шкірою
Насадка для пілінгу з унікальною відлущуючою дією ефективно очищує шкіру від ороговілих частинок, не доставляючи при цьому неприємних відчуттів. Після цієї гігієнічної процедури, тіло буквально випромінює красу і здоров'я. Ви зможете забути про таку проблему як врослі волоски. Звертаємо Вашу увагу, що дану насадку слід застосовувати тільки для догляду за ногами.

Додаткова насадка-тример
Насадка-тример, що входить до комплекту, дає можливість залишити короткі волоски на бажаних ділянках. Вона одягається на бритвену головку, залишаючи невеликий зазор між тілом і сіточкою. Оптимальний варіант для підстригання волосся на ніжних ділянках тіла. Це може виявитися корисним, якщо ви хочете сформувати інтимну стрижку.

Створена спеціально для жінок
Завдяки продуманому ергономічному дизайну, бритва ідеально лежить у жіночій руці, не вислизаючи і гарантуючи максимальний комфорт при використанні. Braun Silk-Epil LS 5360 працює тільки від мережі, тому ніколи не виникне проблем з необхідністю підзарядки. Корпус герметичний і для гоління елементи можна промивати під проточною водою або очистити спеціальною щіточкою після використання. 

Тип бритви

Сіткова (вібраційна)

Призначення

Для чоловіків

Тип гоління

Сухе

Кількість головок для бриття/сіток

2

Тип триммера

Насадка

Очищення під струменем води

Є

Насадки

Насадка для пілінгу

Насадка для підстригання волосків в області бікіні

Особливості

Автоперемикання напруги (100-240 В)

Пом'якшувальна смужка SoftStrip

Захисна подушечка EasyGlide

Живлення

Від мережі

Розміри, см

12 х 7 х 3.5

Вага, г

290

Колір

Рожевий, білий