Код: 6897245 Фільтр Philips NanoProtect 2-in-1 Series 600 FY0611/30

  • Артикул: FY0611/30
  • Тип:Фільтр
  • Сумісність: Philips AC0650

Гарантія: -

Фільтрує 99,97% частинок розміром 0,003 мікрона 
Наша 2-рівнева фільтрація за допомогою фільтра NanoProtect HEPA захоплює 99,97% наддрібних частинок розміром 0,003 мікрона Технологія NanoProtect HEPA не лише вловлює забруднювачі, але також використовує електростатичний заряд для їхнього притягнення, очищаючи до 2 разів більше повітря ніж традиційні фільтри HEPA H13, і демонструючи кращі показники енергоефективності.

Ідеально підходить для стабільно високої ефективності
Оригінальні фільтри Philips розробляються одночасно з пристроєм, щоб забезпечити їх ідеальну відповідність. Це гарантує безперервну безперебійну роботу пристрою.

Фільтри Philips забезпечують ефективне використання вашого пристрою
Перед випуском із заводу повітряні фільтри Philips проходять комплекс обов’язкових і жорстких перевірок. Їх ретельно перевіряють на тривалість експлуатації і надійність для безперервної роботи в режимі 24/7. Наші фільтри розроблені для забезпечення найвищої ефективності очищувачів Philips до останнього дня строку служби фільтра.

Під'єднайте пристрій і відстежуйте термін служби фільтра
Стежте за строком служби та станом свого фільтра у будь-який час і будь-де за допомогою додатка Air+. Отримуйте попередження, коли настане час змінити фільтр і з легкістю замовляйте новий безпосередньо через наш додаток.

Строк служби: до 12 місяців
Вбудований фільтр Philips «2-в-1» забезпечує постійний захист і гарантує оптимальну фільтрацію тривалістю до 12 місяців.

Слідкуйте за розумним індикатором стану фільтра на пристрої
Очищувач сповістить вас, коли потрібно замінити фільтр для легкого догляду.