Код: 6179078 Фен Philips BHD006/00

  • Артикул: BHD006/00
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 1600 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Компактний, потужний і на 20% тихіший
Фен Philips EssentialCare - потужний прилад, який піклується про ваше волосся і працює на 20% тихіше* порівняно з моделлю HP4940. Тепер висушити і укласти волосся можна швидко і комфортно, де б ви не знаходилися.
Потужність 1600 Вт для дбайливого сушіння
Потужність 1600 Вт для дбайливого сушіння. Цей фен потужністю 1600 Вт створює оптимальний повітряний потік і при цьому дбайливо ставиться до вашого волосся — усе, що потрібно для досягнення чудових результатів день за днем.
Налаштування температури ThermoProtect
Налаштування температури ThermoProtect Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушіння волосся та його додатковий захист від перегріву. При постійній потужності повітряного потоку сушка буде більш дбайливою, а результат - незмінно чудовим.
3 режими швидкості для дбайливого сушіння
3 режими швидкості для дбайливого сушіння. Цей фен оснащено 3 передустановленими режимами швидкості/нагріву, завдяки яким ідеальну укладку можна зробити легко та швидко.
Холодний обдув для фіксації укладки
Функція холодного обдуву використовується кожним професійним перукарем. Кнопка холодного обдуву забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря, за допомогою якого можна легко зафіксувати укладку.
Розроблений для безшумної роботи
Конструкція повітрозабірних решіток підсилює повітряний потік, а форма і розмір фена покращують проходження повітря всередині приладу. У результаті підвищується швидкість і ефективність роботи фена. Фен Philips Essential Care потужністю 1600 Вт працює на 20% тихіше порівняно з моделлю HP4940. Більше не потрібно робити вибір між рівнем шуму й ефективністю роботи приладу
Складана ручка для зручного зберігання
Цей фен оснащений складаною ручкою, тому його зручно брати з собою.
Перемикання напруги - зручний для поїздок і подорожей.
Зручна петелька для зберігання
Зручна петелька для зберігання. Біля основи ручки знаходиться прогумована петелька, завдяки якій прилад зручно зберігати як вдома, так і в готелі.
Кабель 1.8 м для максимальної зручності

 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

1600

Кількість швидкостей

3

Кількість температурних режимів

2

Насадки

Концентратор

Функції

Холодне повітря

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

12.5 x 8 x 24.5

Вага, кг

0.450

Колір

Білий