Код: 6272879 Фен Philips BHD176/00

  • Артикул: BHD176/00
  • Тип: Професійний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Система іонізації для гладкого блискучого волосся
Система іонізації створює антистатичний ефект при сушінні волосся. Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику і поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додаткового блиску. У результаті волосся стає гладким, блискучим і шовковистим.

Невелика вага
Легка і компактна конструкція корпусу й ергономічна ручка професійного фена Philips DryCare забезпечують комфорт під час використання.

Холодний обдув для фіксації зачіски
Функція холодного обдуву використовується всіма професійними перукарями. Кнопка холодного обдуву забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря для фіксації зачіски.

Швидка сушка, потужний АС-мотор
Професійний фен Philips DryCare 2200 Вт оснащений потужним AC-мотором, який розроблений для професійного використання. Швидкість потоку повітря досягає 95 км/год для швидкої та ефективної укладки.

Дифузор для створення об'ємних, пружних кучерів
Завдяки рівномірному розподілу повітряного потоку насадка-дифузор надає волоссю додаткового об'єму і зменшує його сплутування. Для найкращих результатів помістіть дифузор біля тім'яної області, ближче до коріння волосся: пальчики дифузора допоможуть надати волоссю об'єм, пружність і створити кучері.

Висока потужність 2200 Вт для швидкого сушіння
Професійний фен DryCare 2200 Вт забезпечує потужний потік повітря і гарантує професійні результати сушіння і укладки.

Налаштування температури ThermoProtect
Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушки волосся і його додатковий захист від перегріву. При постійній потужності повітряного потоку сушка буде більш дбайливою, а результат - незмінно чудовим.

Шість налаштувань температури і швидкості для зручного управління
Створіть свій неповторний образ, установивши або відрегулювши температуру і швидкість повітряного потоку за допомогою відповідних налаштувань. Оберіть одне з трьох температурних налаштувань і двох налаштувань швидкості для максимального контролю і ідеального результату.

Насадка-концентратор 7 мм для чудової укладки
Насадка-концентратор з отвором 7 мм забезпечує спрямований потік повітря для фіксації окремих пасом. Незамінна насадка для ідеальної укладки та ефективної сушки.

 

Тип

Професійний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Розмір концентратора, мм

7

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

7.5 х 28.1 х 22.1

Вага, кг

0.86

Колір

Чорний