Код: 6428787 Фен Philips HP8281/00

  • Артикул: HP8281/00
  • Тип: Професійний
  • Потужність: 2300 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Технологія MoistureProtect підтримує природний рівень вологи у волоссі
Технологія MoistureProtect контролює і підбирає оптимальну температуру для блиску та підтримки природного рівня вологи у волоссі. Вона забезпечує оптимальну температуру, захищаючи волосся від перегріву. Захист зсередини для красивого волосся.

Інтелектуальний датчик MoistureProtect
Інфрачервоний датчик MoistureProtect постійно відстежує і адаптує температуру сушки волосся. Інтелектуальний датчик вимірює температуру на поверхні волосся під час сушки, щоб запобігти втраті вологи та пошкодженню кутикули. Підтримка рівня вологи дозволяє зробити волосся м'якшим, більш сяючим і здоровішим. При необхідності цей датчик можна ввімкнути або вимкнути.

Висока потужність 2300 Вт для швидкої сушки
Цей професійний фен потужністю 2300 Вт оснащений шістьма режимами швидкості та температури. Оптимальне поєднання технологічності, потужності та швидкості допомагає скоротити час сушки та полегшити створення зачіски без пошкодження волосся.

Система іонізації для гладкого блискучого волосся без сплутування
Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику та поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додаткового блиску. У результаті ваше волосся гладке, сяюче та шовковисте.

Функція ThermoProtect запобігає перегріванню волосся
Технологія ThermoProtect встановлює температуру сушки, яка ідеально підходить для вашого волосся. Потужна й одночасно дбайлива сушка гарантує оптимальні результати без пошкодження волосся.

6 режимів швидкості та температури для максимального контролю
6 режимів швидкості та температури забезпечують максимальний контроль. Встановіть мінімальний повітряний потік і високу температуру, щоб створити прекрасні локони за допомогою дифузора. Або встановіть потужний повітряний потік і високу температуру, щоб набагато швидше створити бездоганно гладку укладку.

Холодний обдув для фіксації укладки
Кнопка ввімкнення холодного обдуву забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря, за допомогою якого можна легко зафіксувати укладку надовго. 

Тип

Професійний

Потужність, Вт

2300

Кількість швидкостей

3

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

DC Motor - Мотор із живленням від постійного струму

Функція ThermoProtect запобігає перегріванню волосся

Інтелектуальний датчик MoistureProtect

Довжина кабелю, м

2.5

Розміри, см

20.5 х 18 х 8

Вага, кг

0.895

Колір

Білий, рожевий