Код: 6549127 Фен Redmond RF-529

  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 12 місяців

Потужний фен REDMOND RF-529 з 3 температурними режимами, функцією іонізації та 2 змінними насадками допоможе швидко та легко висушити волосся та зробити укладку будь-якої складності.

3 режими роботи
Завдяки 3 режимам RF-529 ви зможете підібрати оптимальну температуру для сушіння та укладки волосся різного типу, наприклад:

  • тонке, фарбоване, пошкоджене волосся рекомендується сушити й укладати при низькій температурі – режим 1;
  • для сушіння та укладки нормального прямого або кучерявого волосся підійде середній (помірний) нагрів – режим 2;
  • щоб висушити або укласти жорстке, густе, неслухняне волосся краще використовувати максимальну температуру - режим 3.

Для кожного режиму нагрівання можна вибрати швидкість обдуву: мінімальну або максимальну. Потужність обдуву регулюється за допомогою окремої кнопки на ручці приладу.

Холодний обдув
Під час сушіння і укладки гарячим повітрям волосся стає пластичним, за рахунок чого ви можете легко надати йому будь-яку форму. Але остигаючи природним шляхом пасма можуть втратити форму: розпрямлені кучері почнуть підвиватися, а локони втратять вигляд. Щоб ваша зачіска збереглася надовго, остудіть волосся струменем холодного повітря – укладка надовго залишиться обережною.

Іонізація
На решітку фена RF-529 нанесено турмалінове покриття. Під впливом теплого повітря турмалін виділяє негативно заряджені іони. Потрапляючи на волосся, іони з негативним зарядом нейтралізують дію статичної електрики: волосся не липне до одягу та пушиться.

Вбудований захист
RF-529 має систему захисту від перегріву. Якщо фен випадково перегріється і виникає ризик його поломки, вбудований контролер вимикає прилад. Через деякий час, коли фен повністю охолоне, ним можна буде скористатися знову.

У комплект RF-529 входить 2 насадки:

  • насадка-концентратор допоможе направити повітря точно на пасмо, щоб швидко випрямити волосся, завив кінці або укласти чубок за допомогою спеціальної щітки;
  • насадка-дифузор допоможе надати волоссю додатковий об'єм біля коріння, а також - швидше просушити довге та густе волосся на потилиці. 
Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

Максимальна температура нагрівання: 140 °C

Довжина кабелю, м

2

Розміри, см

26 х 21.1 х 9.2

Вага, кг

0.64

Колір

Рожевий, темно-коричневий