Код: 6252500 Фен Remington D3080W

  • Артикул: 45543560100
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2000 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Remington D3080W ProDry оснащений потужністю у 2000 Вт, завдяки чому висушити навіть довге густе волосся Ви зможете за лічені хвилини. Мало того, дана модель має три температурні і два швидкісних режими, а значить, Ви самі регулюєте температуру й інтенсивність подачі повітря залежно від типу і стану волосся. Додатково до цього в пристрої передбачена функція обдуву холодним повітрям, призначена для фіксації зачіски - досить завершити укладання, активувавши за допомогою зручної кнопки режим "Холодне повітря", і ваша укладка протримається до пізнього вечора!

До переваг фена Ремінгтон D3080W можна також віднести наявність у комплекті вузького концентратора. Ця насадка відмінно підходить для створення складних укладок, адже з її допомогою Ви зможете з легкістю виділити окремі пасма, довести до ладу чілку і надати зачісці колосального об'єму. Додатково до цього Remington D3080 забезпечений керамічною решіткою, яка рівномірно розподіляє тепло і запобігає сплутуванню і електризацію волосся - після сушки ваші кучері стануть більш блискучими і еластичними!

Що стосується використання, то в цьому сенсі модель D3080W ProDry гранично проста і зручна. Фен має довгий кабель (1,8 м), який кріпиться до приладу особливим чином, завдяки чому не сплутується і не заважає в процесі сушіння волосся. Крім того, задня решітка пристрою легко знімається, що дозволяє очистити її від пилу і волосся, а в місці кріплення кабеля передбачена петля для підвішування, завдяки якій Ви можете зручно розмістити фен у ванній кімнаті на гачку. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2000

Кількість швидкостей

3

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Знімна керамічна решітка

Петля для підвішування

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Білий, чорний