Код: 6106042 Фен Remington D5220

  • Артикул: 45504560100
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2400 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 3 роки

Фен Pro-Air Turbo
Вражаюча потужність 2400 Вт й інноваційні функції цього фена дозволять вам створити бажану укладку. Іонний генератор випускає на 90% більше іонів, завдяки чому ваше волосся буде слухняним, а режим "Турбо" збільшує швидкість повітряного потоку для більш швидкого укладання. Цей фен також оснащений довговічним мотором і кабелем довжиною 1.8 м. За допомогою 3 температурних і 2 швидкісних режимів і функції холодного обдуву, ваше волосся завжди буде виглядати чудово.

Remington
Ось уже понад 70 років компанія Remington займається виробництвом техніки для догляду за волоссям. Наші фахівці є експертами в області інновацій, ми працюємо з передовими технологіями і співпрацюємо з провідними світовими перукарями-стилістами для того, щоб виробляти електроприлади для укладання волосся, які ефективно працюють, дбайливо доглядають за вашим волоссям і незмінно дають чудові результати.

Іонне кондиціювання
Фен створює потік повітря, насичений іонами, які перетворять вологу у волоссі в мікроскопічні крапельки, завдяки чому сушити волосся стає швидше і легше, волосся менше піддається шкідливому впливу високих температур і залишається більш здоровим. Мікроскопічні краплі набагато краще вбираються, волосся зберігає вологу і виглядає більш здоровим. Іони також запобігають виникненню статичної електрики, сприяючи створенню прямих і гладких кучерів. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2400

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Турбо режим

Особливості

Керамічна решітка з турмаліновим іонізуючим покриттям

Іонний генератор

Світловий індикатор іонізації

Знімна задня решітка, яка легко миється

Петля для підвішування

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Чорний