Код: 6277474 Фен Remington D6090

  • Артикул: 45481560100
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Фен REMINGTON D6090 має унікальне покриття керамічної решітки на виході повітряного потоку, яке складається з мікрокондіціонерів для захисту кольору пофарбованого волосся. При сушінні, мікрокондіціонери передаються волоссю і на молекулярному рівні захищають колір фарбованого волосся від змивання та ультрафіолетового випромінювання. Фарбоване волосся довше зберігає глянцевий і яскравий колір.

Потужність фена Colour Protect становить 2200 Вт, що гарантує швидку сушку. Обирайте з трьох температурних і двох швидкісних режимів. Іонне кондиціювання захистить від сплутування волосся, а функція подачі холодного повітря допоможе зафіксувати укладку.

Іонне кондиціювання
Цей фен володіє технологією іонного кондиціонування, яка допомагає запобігти сплутуванню волосся, знімає статику і допомагає зберегти гладку укладку.

Colour Protect
Представляємо колекцію приладів для укладання волосся Colour Protect від Remington. В основі нашої технології особливі мікрокондиціонери, які на молекулярному рівні проникають у структуру волосся і сприяють збереженню кольору фарбованого волосся значно довше. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Технологія Colour Protect

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

21 х 27.5 х 9.1

Вага, кг

0.63

Колір

Чорний