Код: 6651529 Фен Remington EC9001 HYDRAluxe

  • Артикул: 45700560100
  • Тип: Професійний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 5 років

Remington - усесвітньо відомий американський бренд побутової техніки для чоловіків і жінок. З 1937 року Remington створює прилади для догляду за волоссям і тілом, щоб ви завжди відчували впевненість у своїй красі.

Фен для волосся Hydraluxe Pro володіє потужним цифровим мотором і сенсором вологості волосся для створення чудових професійних результатів укладки, без теплового пошкодження волосся. Особливі кондиціонери перешкоджають втраті вологи у волоссі та зберігають ідеальну зволоженість для м'якшого, гладенького волосся.

Фен Hydraluxe Pro оснащений сенсорною технологією Hydracare, яка дозволяє створювати красиву укладку феном без надмірного впливу тепла. Спеціальний датчик безперервно регулює температуру повітря, що направляється на ваше волосся, забезпечуючи максимально дбайливу укладку.

Цей прилад дозволить вам насолоджуватися результатами укладки волосся як у салоні. Потужний цифровий мотор забезпечує точний повітряний потік зі швидкістю до 160 км/год, що на 50% прискорює сушку.

Більш того, 2 режими швидкості та 3 температури дозволяють налаштувати прилад під конкретний тип волосся, а функція подачі холодного повітря дає можливість закріпити укладку.

У комплекті фена стандартний концентратор для щоденної укладки, тонкий концентратор для створення гладких стилів, а також дифузор для додавання текстури природним кучерям. 

Тип

Професійний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

Решітка знімна

Концентратор для стайлінгу

Концентратор супервузький

Датчик Hydracare - для більшого захисту від теплового впливу

Решітка з удосконаленим керамічним покриттям Moisture Lock

Потужний цифровий мотор розвиває швидкість повітря до 160 км/год

Довжина кабелю, м

3

Розміри, см

30.3 х 15.5 х 9

Вага, кг

0.808

Колір

Білий