Код: 6767653 Фен Rowenta CV1622F0

  • Артикул: CV1622F0
  • Тип: Компактний
  • Потужність: 1600 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Rowenta CV1622F0
Фен Rowenta CV1622F0 втілив у собі найкращі риси інноваційної техніки, яка здатна безпечно та ефективно висушити волосся, надаючи йому необхідну форму. Доглянутий і здоровий волосяний покрив досягається за рахунок обробки особливою насадкою з коливальними рухами. Температура й інтенсивність подачі потоку повітря безпечні для волосся і не викликають його перегріву. Фінальним акордом укладки стане фіксація холодним повітрям. Ергономічний корпус зручно тримати у долоні та маніпулювати ним у процесі роботи.

Інноваційна насадка
Насадка з коливальними рухами дозволить уникнути перегріву локонів в окремих ділянках, за рахунок чого весь процес сушіння безпечний від початку та до кінця. Розподіл повітря відбувається точніше, ніж у звичайних фенів, а це означає, що дозована дія гарячим повітрям не вимагатиме повторних проходок по волоссю - воно стане сухим і слухняним дуже швидко.

Енергоефективний двигун
Двигун постійного струму DC з потужністю 2000 Вт робить фен Rowenta CV1622F0 гідним рівня профі. Інтенсивний контрольований потік акуратно впливає на волосся, що швидко призводить до досягнення потрібного результату та витрачає мінімальну кількість енергії. Згідно з даними, при його експлуатації витрата еквівалентна моделям потужністю 1600 Вт.

Сушіння холодним повітрям
Функція «Холодний постріл» призначена для використання прохолодного потоку повітря, при якому нагрівальний елемент не використовується. Волосся отримує обробку, безпечну для його структури, що особливо актуально для ослаблених пасм. Як завершальний етап укладки такий прийом також дієвий: холод закриває лусочки на стовбурі, за рахунок чого волосинка стає гладкою, блискучою та слухняною.

Вертикальне розміщення
Гармонійно розподілити побутові прилади, відвівши їм мінімум місця – це легко. Фен Rowenta CV1622F0 має на корпусі петлю підвішування, яка буде надійною основою для утримання конструкції на стенді або окремих зонах тумбочки зі спеціально відведеними гаками для розміщення техніки. 

Тип

Компактний

Потужність, Вт

1600

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

2

Насадки

Концентратор

Функції

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

Петля для підвішування

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Чорний