Код: 6424565 Фен Rowenta CV5432F0

  • Артикул: 1830006520
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2400 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Вирішуйте як виглядатиме сьогодні ваша зачіска
Фен Rowenta CV5432F0 - допоможе не лише висушити волосся, а й надати волоссю блискучого здорового вигляду. Волосся будь-якого типу та довжини потребуе догляду, і виглядатиме природно та привабливо після укладки. А вже як сьогодні виглядати, створити прикореневий об'єм, завити волосся або навпаки витягнути - вирішувати лише вам. Додаткові функції та потужність фена допоможуть досягти результатів як після відвідування салону краси.

Завершіть укладку професійно
Фен Rowenta CV5432F0 має три температурні режими та дві швидкості на вибір для сушіння різного типу волосся. Функція холодного обдування дозволяє завершити укладку професійно. Після того, як висушите пасмо волосся в гарячому режимі, відразу змініть його на холодний, буквально на кілька секунд, і вам не доведеться застосовувати засоби для фіксації зачіски, вона і так чудово триматиме форму.

Можна випрямляти, а можна і завивати
Високоточна насадка-концентратор чудово підійде для створення ідеальної укладки, за рахунок створення вузьконаправленого повітряного потоку на певну ділянку волосся. Направляйте гаряче повітря по лінії росту волосся, і в результаті отримайте гладкі блискучі локони. Ця універсальна насадка допомагає випрямити хвилясте волосся і досягти неймовірної гладкості, і навпаки можна висушити завите на бігуді волосся і в результаті отримаєте привабливі хвилі.

Знімає статичну електрику
Фен Rowenta CV5432F0 має функцію іонізації, яка дозволяє знизити статичну електрику на волоссі, у результаті чого волосся стає слухняним, м'яким і блискучим. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2400

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Петля для підвішування

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Чорний з рожевим