Код: 6448855 Фен Rowenta CV5519F0

  • Артикул: CV5519F0
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2100 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Швидка і ефективна сушка
Фен Rowenta DC дозволяє легко досягти швидкого результату висушування. Потужність 2100 Вт забезпечує ідеальний рівень ефективності сушки, допомагаючи вам виглядати краще за найкоротший термін. Фен оснащений насадкою для більшої точності та дифузором для створення природного об'єму та поділу локонів. Фен пропонує широкий вибір варіантів укладок. Дві швидкості та три рівні температури дозволяють адаптувати повітряний потік і температуру протягом сеансу сушки, а холодний повітряний потік допоможе остаточно укласти зачіску та закріпити результат.

Продуктивність і зручність
Довгий шнур живлення забезпечує легкість укладки з можливістю вільного переміщення, петелька дозволяє зручно зберігати фен, а знімна сітка забезпечує легке очищення, що гарантує тривалий термін служби. Фен Rowenta DC: ідеальний фен для ефективної роботи та швидких результатів.

Фен ROWENTA CV5519F0
Фен для швидкої сушки волосся потужністю 2100 Вт створений для ефективних результатів. 6 налаштувань для абсолютного контролю при сушінні, 3 температури/2 швидкості для настройки потоку повітря і температури. Холодний потік повітря забезпечить фінальну укладку та закріплення результату. Насадка-концентратор забезпечує точність сушки й ідеальну гладкість волосся. Також у набір входить дифузор для створення природного об'єму та поділу локонів. Фен оснащений довгим шнуром електроживлення для більшого комфорту при використанні. Петелька для підвішування для зручності зберігання. Легку чистку допоможе зробити знімна сітка. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2100

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Холодне повітря

Особливості

Мотор DC

Петелька для підвішування

Матеріал корпусу: Пластик

Знімна решітка

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

17.5 х 25 х 8

Вага, кг

0.77

Колір

Чорний, мідний