Код: 6326853 Фен Rowenta CV5610F0

  • Артикул: CV5610F0
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2200 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Фен серії Essentials
Новий фен CV5610F0 від компанії Rowenta - це стильний і модний пристрій, який не лише допоможе висушити волосся і зробити укладку, але і зробить це максимально комфортно та дбайливо. Новий дизайн пристроїв компанії має зосередити вашу увагу на отриманні задоволення від процесу та результату.

Сучасний дизайн
Корпус фена Rowenta CV5610F0 виконаний із пластику з особливою текстурою. Колірні поєднання створюють стрімкість і шарм. При цьому фен зручно тримати в руці, тому що він не намагається вислизнути. Усі елементи керування зібрані у безпосередній близькості до вказівного пальця. Така схема традиційна для пристроїв компанії. Тому для шанувальників марки звикати не потрібно. Догляд за феном досить простий: пластик не збирає на собі відбитки пальців, тому досить просто регулярно протирати корпус серветкою.

Висока потужність
Новий двигун забезпечує високий рівень продуктивності. Потужність пристрою складає 2200 Вт, що навіть за мірками професійних пристроїв дуже хороший показник. Що вже казати про домашні прилади. При цьому маса пристрою не відчувається. Конструкція вийшла легкою, тому навіть при довгій укладці руки не втомлюватимуться.

Вибір режимів роботи
Фен Rowenta CV5610F0 відрізняється можливістю окремо вибирати швидкість і температуру роботи. 2 швидкості обдування, 3 температурні режими й окремо кнопка подачі холодного повітря. Відмінний набір характеристик, який допоможуть вам швидко та ефективно зробити укладку. Насадка, яка спрямовує потік повітря в одну точку, підійде для формування окремих елементів зачіски. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Функції

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

Петля для підвішування

Знімна решітка фільтру

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Синій із сірим