Код: 6619156 Фен Rowenta CV5940F0

  • Артикул: CV5940F0
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2100 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Блискуча укладка. Здоровий блиск і м'якість волосся
З новим феном ROWENTA POWERLINE ваша зачіска буде завжди ідеальною. Створений для делікатної укладки волосся, він збереже його натуральний блиск і шовковистість завдяки функції іонізації. Технологія Ionic Booster буде генерувати негативно заряджені іони, що створюють м'який кондиціонуючий ефект під час укладки. Це зробить ваше волосся ще гладшим і слухнянішим, щоб ви завжди були впевнені в результаті. Технологія Advanced Care захистить волосся від перегріву, а енергоефективний мотор Effiwatts забезпечить професійну укладку при економній витраті енергії. Усе це зробить сушку волосся швидкою і ефективною, щоб ви завжди виглядали чудово без відвідування професійного майстра.

Ionic Booster
Дбайливий догляд під час укладки
ROWENTA POWERLINE оснащений технологією іонізації, яка запобіжить сплутуванню волосся, і ексклюзивним покриттям Cashmere Keratin для м'якого кондиціонування під час укладки. Проникаючи глибоко в структуру кожної волосини, молекули кератину зроблять їх ще сильнішими, еластичнішими та більш сяючими.

Мотор 2100 Вт
Посилена ефективність
Новий DC-мотор з технологією Effiwatts тепер економить енергію. Виконуючи розумне управління потужністю, вона забезпечить бездоганні результати укладки волосся, які не поступаються професійним фенам 2400 Вт. Вибирайте будь-який з 5 режимів температури та швидкості для дбайливого висушування будь-якого типу волосся від світлих до темних завитків або фарбованих.

Advanced Care
Ніякого перегріву волосся
Функція Advanced Care буде підтримувати оптимальну температуру та швидкість сушіння волосся, захищаючи його від пошкодження. Просто виберіть оптимальну потужність укладки для вас, зберігаючи здоровий блиск і шовковистість пасом після висушування.

Насадка-концентратор
Точна укладка
Оснащений вузькою концентричною насадкою (12 мм), ROWENTA POWERLINE відкриє точний контроль над укладкою. З її допомогою ви зможете легко додавати об'єм біля коріння, а також домогтися ідеальної форми у кінчиків одним легким рухом.

Насадка-дифузор
Бездоганні локони
Любіть акуратні завитки? Новий дифузор буде ще краще розсіювати повітря, допомагаючи створювати виразніші крупні локони на злегка підсушеному волоссі. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2100

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Розмір концентратора, мм

12

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

Петля для підвішування

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Чорний