Код: 6480253 Фен Rowenta CV9620F0

  • Артикул: CV9620F0
  • Тип: Звичайний
  • Потужність: 2300 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Комфортна робота та зручне зберігання
Сучасний фен Rowenta CV9620F0 швидко висушить ваше волосся не пересушує і не пошкоджуючи його. Зручне управління і ергономічна ручка забезпечать комфортну експлуатацію. Робота фена не буде вас відволікати, адже рівень шуму не піднімається вище 81 дБ. Фен має стильний дизайн, а також має зручну петлю для підвішування, яка зробить його зберігання ще зручнішим.

Висока ефективність
2300 Вт вбудованої потужності не тільки швидко висушать ваше волосся, але і заощадять при цьому електроенергію. Користувач має можливість вибирати між двома швидкостями роботи, а також налаштовувати температурний режим, перемикаючись між трьома варіантами. Таким чином, роботу фена Rowenta CV9620F0 можна налаштувати конкретно під певний тип волосся.

Корисні насадки
Дві насадки дифузор і концентратор дозволять добитися потрібних результатів під час сушки волосся. За допомогою концентратора ви зможете направити повітря конкретно на пасма волосся. Дифузор у свою чергу охоплює найбільшу площу впливу тепла на волосся.

Функціональні можливості фену Rowenta CV9620F0
Тепер ви можете бути спокійні за своє волосся адже функція іонізації зведе негативний вплив гарячого повітря нанівець. А якщо ви все ж переживаєте за своє волосся, тоді у вашому розпорядженні є функція холодного повітря. 

Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2300

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Насадки

Концентратор

Дифузор

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Особливості

Роздільне регулювання температури та повітряного потоку

Дбайлива сушка

Петля для підвішування

Знімна решітка

Довжина кабелю, м

2.8

Розміри, см

11 х 33 х 26

Вага, кг

0.9

Колір

Чорний, мідний