Код: 6248304 Гребінець Braun Satin Hair 7 BR750

  • Артикул: 81533837
  • Тип: Гребінець

Гарантія: 2 роки

Зручний і компактний
Стильний гребінець Braun BR 750 стане вашим надійним помічником в правильному догляді за вашими локонами. Забудьте про звичайні гребінці, які можуть травмувати волосся. Цей прилад подбає про те, щоб ви завжди виглядали бездоганно, адже доглянуте сяюче волосся - це важлива частина нашого образу. Модель виконана в привабливому дизайні, її білосніжний корпус зі сріблястими вставками має ергономічну форму, тому гребінець комфортно і зручно тримати в руці. Завдяки невеликим розмірам, ви без зусиль зможете носити його з собою в сумочці.

Як він працює?
Якщо волосся постійно «пушиться» і не хоче зберігати форму укладання, цей гребінець створений для вас. Купити Braun BR750 - значить з легкістю вирішити проблему неслухняного волосся. Функція іонізації Iontec швидко приведе пасма до ладу, зробить їх гладенькими і блискучими. Просто натисніть на кнопку і мільйони активних іонів почнуть свою роботу. Їх вплив можна порівняти з кондиціонером для волосся - вони приборкують волосся, знімають статичну електрику надають гладкість. Такий гребінець буде особливо актуальний восени і взимку, коли волосся сильно електризується від синтетичних курток і шапок.

Дбайливе розчісування
Ви можете не хвилюватися про безпеку його використання: натуральна щетина гарантує дбайливе розчісування, гребінець плавно і легко ковзає по волоссю. Його безшовні зубці з ультрагладкою поверхнею акуратно розчісують пасма, не пошкоджуючи кутикулу. Дана модель оптимальна для застосування на середньому і довгому волоссі будь-якого типу, яке потребує додаткового догляду. Прилад працює від батарейок, тому ви завжди зможете брати його з собою, щоб привести волосся до ладу в будь-який момент.

Експлуатація та догляд
Гребінець простий у використанні і догляді. Щоб активувати функцію іонізації, досить натиснути на кнопку. Світлова індикація повідомить вам про те, що прилад увімкнений. Щоб захистити гребінець від випадкового вмикання поки він знаходиться у вашій сумочці, передбачена функція автоматичного вимкнення. Догляд не зажадає від вас великих зусиль: досить зняти насадку-подушечку і очистити її за допомогою теплої мильної води. Після повного висихання ви можете встановити її назад. Ціна BR 750 цілком доступна, якщо врахувати всі її переваги. 

Тип

Гребінець

Функції

Іонізація

Особливості

Знімна насадка для легкого очищення

Тип живлення: батарейки тип ААА

Розміри, см

23.5 х 6.5 х 7.1

Вага, кг

0.19

Колір

Білий