Код: 6736907 Фен-щітка Philips Essential Care Ionic HP8667/00

  • Артикул: HP8667/00
  • Тип: Фен-щітка
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість швидкостей: 3

Гарантія: 2 роки

Фен-щітка Philips Essential Care Ionic HP8667/00 потужністю 800 Вт для дбайливого сушіння і укладки. Чудовий результат кожного дня.

Керамічне покриття з кератином
Щетинки з кераміко-кератиновим покриттям забезпечують плавне ковзання по волоссю, щоб воно виглядало природно гладеньким.

Іонізація для дбайливого сушіння
Система іонізації забезпечує сушку волосся з антистатичним ефектом. Негативно заряджені іони дозволяють уникнути статичної електрики та поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, надаючи волоссю блиску та і глянцю. У результаті волосся стає прямим, гладким і шовковистим.

Технологія ThermoProtect
Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушки волосся і його додатковий захист від перегріву. При постійній потужності повітряного потоку сушка буде дбайливішою, а результат - незмінно чудовим.

ThermoBrush 38 мм
Щітка ThermoBrush має надвеликий діаметр 38 мм. Великий діаметр дозволяє створювати ідеальну укладку - підходить як для випрямлення волосся, так і для створення локонів.

Щітка із щетиною, що втягується
Щітка 30 мм щетиною, що втягується, призначена для простої укладки. Поверніть кінчик щітки та висуньте його, щоб створити прекрасні локони.

Вузька насадка-концентратор
Використовуйте вузьку насадку-концентратор для точної укладки та фінальних штрихів за допомогою направленого потоку повітря.

Три регульовані режими
Швидкість і нагрів легко регулюються, що сприяє створенню ідеальної укладки. Три режими забезпечують повний контроль за процесом сушіння волосся, що дуже зручно для формування акуратної стильної укладки.

Режим холодного обдуву
У режимі холодного обдуву фен використовує незначний нагрів для дбайливого сушіння вашого волосся. Особливо ефективний при сушінні ламкого, сухого або пошкодженого волосся. 

Тип

Фен-щітка

Потужність, Вт

700

Кількість швидкостей

3

Кількість температурних режимів

3

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Насадки

Насадка-концентратор, кругла щітка 38 мм, кругла щітка 30 мм із зубчиками, що забираються

Функції

Іонізація

Холодне повітря

Захист від перегріву

Особливості

Петелька для підвішування

Керамічне покриття з кератиновим напиленням

Температурна настройка ThermoProtect

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

14 х 27 х 5

Вага, кг

0.478

Колір

Чорний, золотистий