Код: 6469705 Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit (SM-R370NZKASEK) Black

  • Артикул: SM-R370NZKASEK
  • Сумісність: Android/iOS
  • Матеріал браслета/ремінця: Силікон
  • Наявність екрана: Є
  • Інтерфейс: Bluetooth 4.2
  • Захист від вологи: IP68

Гарантія: 12 місяців

Фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit 

Ведете здоровий спосіб життя і слідкуєте за показниками свого організму? Відмінним вибором стане Samsung Galaxy Fit - фітнес-браслет з 0,95" AMOLED дисплеєм і можливістю бездротової зарядки. Трекер буде автоматично відстежувати вашу активність, допомагаючи підібрати оптимальний рівень фізичних навантажень.

На сторожі здоров'я
Контролюйте роботу свого організму під час фізичних навантажень і відпочинку. Це дозволить управляти ефективністю тренувань і розуміти, що вони не перевантажують вашу серцево-судинну систему. Galaxy Fit може похвалитися вбудованим датчиком серцевого ритму (пульсомірів), який цілодобово фіксує ваше серцебиття.

Більше спортивних режимів
Любите здійснювати піші прогулянки, пробіжки, кататися на велосипеді або займатися на еліптичному тренажері? У фітнес-браслеті передбачено понад 90 спортивних режимів, оптимізованих для різних видів фізичної активності. Наприклад, у режимі "Ходьба" можна відстежувати кількість кроків і пройдену відстань.

Контроль сну і стресу
Повноцінний відпочинок уночі є запорукою бадьорості протягом усього дня. Фітнес-браслет розпізнає якість сну і передає інформацію власникові. Це дає зрозуміти, чи дійсно ви спали протягом усієї ночі або сон був неякісним і переривчастим. Також Galaxy Fit фіксує рівень стресу протягом доби, повідомляючи про аномальні показники серцебиття.

Інформативний дисплей
Фітнес-браслет отримав сенсорний 0,95" AMOLED дисплей з роздільною здатністю 120 х 240 пікселів. Він здатний відображати не лише час і фізичні показники, а й інформацію, отриману від вашого смартфона. Вам не доведеться діставати телефон з кишені, щоб подивитися повідомлення, інформацію в календарі або отримати інформацію про погоду.

Дивовижна легкість
У компанії Samsung подбали про те, щоб створити неймовірно легкий аксесуар, носіння якого буде практично непомітним. Фітнес-трекер виконаний у пластиковому корпусі з тонким силіконовим браслетом. Таким чином вага пристрою складає всього 24 грами. Працюйте, займайтеся спортом і відпочивайте без зайвих незручностей.

Захист від вологи
Розумний девайс готовий пройти разом зі своїм власником будь-які випробування. За даними виробника пристрій витримує тиск води до 5 атмосфер, що означає безпечне занурення на глибину до 50 метрів. Завдяки цьому можна не лише не побоюватися попадання фітнес-трекера під дощ, але і приймати з ним душ і навіть плавати в басейні.

Досконалий дизайн
Фітнес-браслет привертає увагу лаконічним виконанням, в якому плавні лінії силіконового браслета і самого пристрою зливаються в єдине ціле. Такий аксесуар буде мати гарний вигляд на вашому зап'ясті, підкреслюючи прагнення до здорового способу життя.

 

Діагональ екрана

0.95

Роздільна здатність дисплея

240х120

GPS/AGPS

Немає

Ємність батареї, мАгод

120

Розміри (Ш х В х Т), мм

18.3 x 44.6 x 11.2

Клас захисту корпусу

ІР68

Матеріал

Силікон

Основний колір

Сріблястий