Код: 6950376 Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit3 (SM-R390NZAASEK) Gray

  • Артикул: SM-R390NZAASEK
  • Сумісність: Android/iOS
  • Матеріал браслета/ремінця: Силікон
  • Наявність екрана: Є
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.3
  • Захист від вологи: IP68

Гарантія: 12 місяців

*Доступність кольорів може залежати від країни або регіону. Фактичний UX/UI може відрізнятися.

Працює до 13 днів на одному заряді. Зручно тримається на зап'ясті, відстежує понад 100 тренувань і повсякденних активностей, включно зі сном. Дозволяє відтворювати музику, відхиляти вхідні дзвінки або надсилати заздалегідь створені текстові повідомлення прямо зі свого зап'ястя - залишайтесь на зв'язку та на хвилі спортивних звершень з Galaxy Fit3.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Час автономної роботи ґрунтується на результатах внутрішніх лабораторних випробувань, проведених компанією Samsung для типових сценаріїв використання, з під'єднанням Galaxy Fit3 до смартфона Galaxy за допомогою Bluetooth, зокрема 52 сповіщення, 4 хвилини перевірки тексту, 9 хвилин перевірки часу та 30 хвилин тренувань протягом 24 годин. Це змодельоване значення загального споживання заряду акумулятора, виміряне шляхом аналізу звичайних моделей використання і струму, необхідного для кожної функції, з урахуванням тривалості роботи кожної функції. Перевірено на основі результатів попередньої версії пристрою. Фактичний час роботи акумулятора може відрізнятися залежно від стану з'єднання Bluetooth, конфігурації, налаштувань, рівня сигналу, наявності перешкод, використання і стану пристрою та багатьох інших факторів.
***Тестування 30-хвилинної зарядки, проведене компанією Samsung з використанням попередньої версії Galaxy Fit3; усі пристрої тестувалися на повністю розряджених акумуляторах з попередньою версією програмного забезпечення, магнітним зарядним кабелем Galaxy Fit3 USB C, що входить до комплекту постачання, та адаптером живлення Samsung 25 Вт USB C (EP-TA800). Час заряджання акумулятора залежить від регіону, налаштувань, режиму використання і факторів навколишнього середовища; фактичні результати можуть відрізнятися.

13 днів на одному заряді

Тримайте енергію до 13 днів від одного заряду акумулятора або швидко збільшуйте його рівень до 65% усього за 30 хвилин. Менше турбуйтеся про час роботи акумулятора та більше зосередьтеся на своїх щоденних тренуваннях.

*Час автономної роботи ґрунтується на результатах внутрішніх лабораторних випробувань, проведених компанією Samsung для типових сценаріїв використання, з під'єднанням Galaxy Fit3 до смартфона Galaxy через Bluetooth, зокрема 52 сповіщення, 4 хвилини перевірки тексту, 9 хвилин перевірки часу та 30 хвилин тренувань протягом 24 годин. Це змодельоване значення загального споживання заряду акумулятора, виміряне шляхом аналізу звичайних моделей використання та струму, необхідного для кожної функції, з урахуванням тривалості роботи кожної функції. Перевірено на основі результатів попередньої версії пристрою. Фактичний час роботи акумулятора може відрізнятися залежно від стану з'єднання Bluetooth, конфігурації, налаштувань, рівня сигналу, наявності перешкод, використання і стану пристрою та багатьох інших факторів.
**Тестування 30-хвилинної зарядки, проведене компанією Samsung з використанням попередньої версії Galaxy Fit3; усі пристрої тестувалися на повністю розряджених акумуляторах з попередньою версією програмного забезпечення, магнітним зарядним кабелем Galaxy Fit3 USB C, що входить до комплекту постачання, та адаптером живлення Samsung 25 Вт USB C (EP-TA800). Час заряджання акумулятора залежить від регіону, налаштувань, режиму використання і факторів навколишнього середовища; фактичні результати можуть відрізнятися.

Великий дисплей для великих звершень

Достатньо місця для взаємодії з вашим Galaxy Fit3 завдяки великому 1,6-дюймовому дисплею. Переглядайте, натискайте та проводьте пальцем, щоб встигати більше за менший час.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність циферблатів може залежати від країни/регіону або моделі пристрою.
***Розмір екрана вимірюється по діагоналі як повний прямокутник без урахування заокруглених кутів. Фактична площа перегляду менша через заокруглені кути.
****Деякі циферблати можна додати вручну в застосунку Galaxy Wearable на смартфоні Galaxy, під'єднаному за допомогою Bluetooth.

Тонкий. Легкий. Готовий до руху

Завдяки витонченому та легкому дизайну, Galaxy Fit3 чудово впишеться у ваш графік тренувань. Тонкий алюмінієвий корпус вагою 18,5 г не обтяжуватиме вас і не заважатиме під час тренувань. Крім того, захист за стандартами 5ATM і IP68 гарантує, що пристрій протистоятиме дощу та пилу. Приготуйтеся до тренувань і залишайтеся у формі.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Вказана вага стосується лише корпусу та не включає вагу ремінця.
***Galaxy Fit3 водонепроникний на глибині до 50 метрів протягом 10 хвилин за стандартом 5ATM. Він не підходить для дайвінгу або занять у воді під високим тиском. Якщо пристрій або ваші руки намокли, їх слів висушити перед початком роботи. Galaxy Fit3 забезпечує захист від проникнення пилу та прісної води (IP68) на глибину до 1,5 метра протягом 30 хвилин. Додаткову інформацію, включно з інструкціями з догляду/використання, див. у посібнику користувача.

Понад 100 тренувань уже чекають на вас

Відкрийте для себе понад 100 різних вправ, які можна відстежувати, просто двічі натиснувши кнопку "Додому". Забули натиснути "Старт"? Не хвилюйтеся, адже ваш Galaxy Fit3 автоматично розпізнає і відстежує популярні тренування, зокрема біг, вправи на орбітреку, заняття на гребному тренажері, і навіть плавання в басейні.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність функції може залежати від країни або регіону.
*** Швидкий доступ до списку вправ (подвійне натискання кнопки "Додому") можна налаштувати в застосунку Galaxy Wearable.
**** Сумісні смартфони та доступні функції залежать від країни/регіону, оператора або пристрою.
*****Функція автоматичного визначення тренувань має бути ввімкнена в застосунку Galaxy Wearable. Автоматичне визначення доступне не для всіх тренувань.

Відстежуйте свій сон. Отримуйте інсайти

Тонкий і легкий Galaxy Fit3 щільно прилягає до зап'ястя, безшумно відстежуючи ваші нічні фази сну. Дізнайтеся подробиці про стадії вашого сну, хропіння і рівень кисню в крові. Визначте свій показник сну й отримайте поради щодо його покращення. Виспіться так, як ви того заслуговуєте.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність функції може залежати від країни або регіону.
***Потрібен застосунок Samsung Health версії 6.26 або новішої.
****Galaxy Fit3 має бути поєднаний зі смартфоном Samsung Galaxy з Android 10.0 або новішої версії та пам'яттю не менше 1,5 ГБ.
*****Функції відстеження сну призначені лише для загальних оздоровчих і фітнес-цілей. Вони не призначені для виявлення, діагностики, лікування будь-яких захворювань або розладів сну. Вимірювання призначені лише для особистого ознайомлення. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем.
******Для аналізу сну потрібні дані про сон щонайменше за 7 днів, включно з двома вихідними днями.
*******Для виявлення хропіння потрібно використовувати мікрофон на смартфоні Galaxy, під'єднаному за допомогою Bluetooth. Щоб скористатися цією функцією, під'єднаний смартфон повинен знаходитися в безпосередній близькості від користувача.

Ваше щоденне здоров'я і гарне самопочуття

Відстежуйте показники свого здоров'я за допомогою Galaxy Fit3 - від щоденної активності до рівня кисню в крові. Слідкуйте за своїм самопочуттям і робіть здоровіший вибір.

Щоденна активність

Відстежуйте щоденну активність - кроки, час активності, спалені калорії тощо.

Кроки

Ставте собі щоденні цілі і робіть поступові кроки на шляху до здорового способу життя.

Пульс

Вимірюйте свій пульс і отримуйте сповіщення, коли він занадто високий або занадто низький.

Стрес

Наскільки ви схильні до стресу? Відстежуйте свій рівень стресу щогодини - дізнайтесь як він проявляється, щоб покращити свій душевний спокій.

Кисень у крові

Перевіряйте рівень кисню в крові під час сну або в будь-який час доби.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність функції може залежати від країни або регіону.
***Повідомлення про серцевий ритм призначене лише для загальних оздоровчих і фітнес-цілей. Не призначено для використання для виявлення, діагностики, лікування, моніторингу або управління будь-яким медичним станом або захворюванням. Будь-яка інформація, пов'язана зі здоров'ям, отримана через пристрій і додаток, не повинна розглядатися як медична порада. Користувачі повинні звертатися за будь-якою медичною порадою до лікаря.
**** Безперервне вимірювання можна ввімкнути в розділі Стрес у Налаштуваннях.
*****Доступність функції вимірювання рівня кисню в крові може залежати від країни або регіону.
******Станом на лютий 2024 року функції моніторингу пульсу та стресу не підтримуються в Анголі, а функція рівня кисню в крові не підтримується в Анголі, Лівії, Алжирі й Ірані.

Ваше здоров'я і фізична форма як на долоні

Отримуйте повну інформацію про результати тренувань, динаміку показників стану здоров'я, режим сну та багато іншого за допомогою застосунку Samsung Health. Перевіряйте зібрані дані про стан здоров'я на своєму Galaxy Fit3 і переглядайте їх протягом тривалого періоду на великому екрані.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність функції може відрізнятися залежно від країни або регіону.
***Для аналізу сну потрібні дані про сон щонайменше за 7 днів, включно з 2 вихідними днями. Вимірювання призначені лише для особистого використання. Призначено лише для загальних оздоровчих і фітнес-цілей. Не призначений для використання, виявлення, діагностики, лікування будь-якого медичного стану або захворювання. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем.
****Щоб зафіксувати хропіння, носіть годинник під час сну та покладіть телефон на стійку поверхню біля голови, наприклад, на тумбочку, так, щоб нижня частина телефону була спрямована до вас.

Безліч функцій на вашому зап'ясті

Знаходьте те, що вам потрібно, за допомогою інтуїтивно зрозумілих рухів. Проведіть вправо, щоб відкрити Сповіщення, вліво, щоб переглянути Картки, вниз, щоб відкрити панель Швидкого доступу, і вгору, щоб відкрити Список застосунків. Бажаєте почати з чистого аркуша? Просто натисніть кнопку "Додому", щоб швидко повернутися на головний екран, а подвійне натискання кнопки відкриває перелік тренувань.

Кнопка "Додому"

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність функції може залежати від країни або регіону.
***Деякі функції можна додати за допомогою Редагувати на зображеннях телефону на синхронізованому смартфоні.

Виявляє падіння, надає допомогу

Ваш Galaxy FIt3 запитує, чи потрібна вам допомога, коли він виявляє падіння за допомогою вбудованих датчиків, включно з барометром. У інших екстрених випадках ви можете натиснути кнопку "Додому" 5 разів, щоб повідомити про це екстрені контакти. Коли прибуде допомога, на екрані блокування відобразиться ваша медична інформація.

SOS-повідомлення (натиснути 5 разів). Медична інформація

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність функції може залежати від країни або регіону.
***Для екстреного виклику потрібне сполучення зі смартфоном Galaxy з під'єднанням до мережі.
****Екстрений виклик здійснюється на смартфоні Galaxy з інтерфейсом One UI 6.1 або новішої версії.
*****Функції виявлення падіння і екстреного виклику на Galaxy Fit3 необхідно їх увімкнути в застосунок Galaxy Wearable на смартфоні Galaxy.
****** На Galaxy Fit3 мають бути встановлені останні оновлення програмного забезпечення.
*******Медичну інформацію і контакти для екстреної допомоги необхідно зареєструвати в застосунку Galaxy Wearable перед використанням.
********Інформація, зібрана за допомогою годинника, застосунку Galaxy Wearable або пов'язаного з нею програмного забезпечення, не призначена для діагностики, лікування, пом'якшення, лікування або профілактики захворювань чи інших станів.

Грайте, перевіряйте та відповідайте з вашого зап'ястя

Робіть фото, відтворюйте музику, перевіряйте вхідні дзвінки та відповідайте на повідомлення - і все це прямо зі свого зап'ястя, адже Galaxy Fit3 синхронізовано зі смартфоном. Загубили телефон? Попросіть Galaxy Fit3 відправити звуковий сигнал на ваш телефон і допомогти знайти його. Крім того, ви можете створювати резервні копії циферблатів, застосунків тощо, щоб зберегти свої улюблені налаштування.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність функції може залежати від країни або регіону.
***Для використання функції "Знайти мій телефон" пристрої мають перебувати в межах діапазону з'єднання Bluetooth. Відстань може змінюватися залежно від середовища та пристрою.
****Galaxy A54 продається окремо.
*****Сполучення з Galaxy Tab і Galaxy Book не підтримується на Galaxy Fit3.
******Дистанційне керування камерою доступне лише на Galaxy Fit3 у парі зі смартфонами Galaxy з інтерфейсом One UI 6.0 або новішої версії і вимагає наявності режиму "Фото" у попередньо встановленому застосунку Galaxy Camera на смартфонах Galaxy. Станом на лютий 2024 року функція масштабування за допомогою пульта дистанційного керування камерою недоступна на Galaxy Fit3.
******* Резервне копіювання даних і відновлення даних з попередніх моделей на Galaxy Fit3 не підтримуються.

100+ циферблатів із різними функціями

Дізнавайтеся, скільки калорій ви спалили сьогодні, або поточний місцевий час по всьому світу. Обирайте з колекції понад 100 циферблатів, від інформативних до стильних, або створіть свій власний з улюбленою фотографією.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.
**Доступність циферблатів може залежати від країни/регіону або моделі пристрою.
***Смартфони на базі Android інших виробників не підтримують циферблат World Clock.
****Деякі циферблати можна додати вручну в застосунку Galaxy Wearable на смартфоні Galaxy, під'єднаному за допомогою Bluetooth.

Почніть роботу з обліковим записом Samsung

Щоб почати користуватися Galaxy Fit3, на телефоні необхідно зареєструвати обліковий запис Samsung. Ваші дані про стан здоров'я на Galaxy Fit3 будуть безпечно передані та збережені в хмарному сховищі Samsung Cloud, під'єднаному до вашого облікового запису, тому ви зможете отримати повний доступ до своїх даних і керувати ними.

*Фактичний UX/UI може відрізнятися.

Порівнюйте

*Доступність функцій може залежати від країни або регіону.
**Galaxy Fit2, Galaxy Fit3, Galaxy Watch6 і Galaxy Watch5 Pro водонепроникні на глибині до 50 метрів протягом 10 хвилин за стандартом 5ATM. Вони не підходять для дайвінгу або занять у воді під високим тиском. Якщо пристрій або ваші руки намокли, перед використанням ретельно висушіть їх. Galaxy Fit2, Galaxy Fit3, Galaxy Watch6 і Galaxy Watch5 Pro забезпечують захист від проникнення пилу та прісної води (IP68) на глибину до 1,5 метра протягом 30 хвилин. Додаткову інформацію, зокрема інструкції з догляду/використання, див. у посібнику користувача.
***Гаджети Galaxy Fit2 і Galaxy Fit3 використовують GPS на смартфоні Galaxy, під'єднаному за допомогою Bluetooth, коли це необхідно.
**** Функція GPS вимагає під'єднання до Інтернету. Можна використовувати на моделях LTE без під'єднаного смартфона. Моделі без LTE потребують з'єднання за допомогою Bluetooth з під'єднаним смартфоном.
*****Для роботи функції відстеження сну потрібен застосунок Samsung Health версії 6.26 або новішої, а також пристрої мають бути під'єднані до смартфона Samsung Galaxy з Android 10.0 і пам'яттю не менше 1,5 ГБ.
******Для роботи функції вимірювання артеріального тиску потрібен смартфон Galaxy з ОС Android 10.0 або новішої версії.
*******Функції вимірювання артеріального тиску та сповіщення про серцебиття не призначені для виявлення, діагностики чи лікування. Призначені лише для загального оздоровлення та фітнесу.
********Доступність програми ЕКГ може відрізнятися залежно від країни або регіону. У зв'язку з обмеженнями щодо отримання схвалення/реєстрації програмного забезпечення як медичного виробу (SaMD), додаток ECG працює лише на годинниках і смартфонах, придбаних у країнах, де наразі доступна послуга (однак, послуга може бути обмежена, якщо користувачі подорожують до країн, де вона не надається). Для отримання додаткової інформації та останніх оновлень щодо країн обслуговування відвідайте https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor. Послуга не призначена для осіб молодше 22 років. Користувачі не повинні інтерпретувати або вживати клінічних заходів на основі даних пристрою без консультації з кваліфікованим медичним працівником.

Спортивні ремінці Galaxy Fit3

*Спортивний ремінець Galaxy Fit3 продається окремо. Доступність кольорів може відрізнятися залежно від країни або регіону.

Діагональ екрана

1.6

Роздільна здатність дисплея

256x402

GPS/AGPS

Нема

Сумісність з ОС

iOS

Android

Функції

Фітнес трекер

Прослуховування музики

Відстеження сну

Розумний будильник

Відстеження часу активності

Відстеження швидкості руху

Прорахунок пройденої відстані

Особливості

Датчик освітлення

Акселерометр

Барометр

Лічильник калорій

Крокомір

Оптичний датчик серцевого ритму

Пульсометр

Датчик рівня насиченості киснем

Повідомлення з додатків

Повідомлення про виклики

Повідомлення про SMS

Вібрація

Події календаря

Соціальні мережі

Електронна пошта

Ємність батареї, мАгод

200 mAh

Розміри (Ш х В х Т), мм

42.9 x 28.8 x 9.9

Вага, г

36.8

Клас захисту корпусу

ІР68

Матеріал

Алюміній, силікон

Основний колір

Сріблястий