Код: 6308045 Flash Drive Goodram ODD3 16GB (ODD3-0160B0R11) Blue

  • Артикул: ODD3-0160B0R11
  • Об'єм: 16 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.0/Type-C

Гарантія: 5 років

Новий Goodram ODD3 - це носій даних, який може бути використаний як у стаціонарних, так і в мобільних пристроях. Цей невеликий флеш-накопичувач з одного боку оснащений USB 3.0 типу A, а з іншого - USB типу C.

Це дозволяє переносити дані з комп'ютерів і ноутбуків зі звичайними USB типу A на сучасні пристрої, оснащені USB інтерфейсом типу С, тобто настільні ПК, ноутбуки і планшети. Це також ідеальне рішення, коли у тебе немає доступу до даних у хмарі.

Наступне покоління роз'ємів USB
Завдяки поєднанню традиційного роз'єму USB типу A з USB типу С, можемо легко передавати дані між пристроями, оснащеними як традиційними, так і новими стандартними роз'ємами. У зв'язку з тим, що популярність роз'ємів типу С зростає, Goodram ODD3 день у день буде ставати все більш практичним.

Маленький, але великий
Завдяки компактній формі, ODD3 отримує визнання серед прихильників практичних рішень. Продумана конструкція дозволяє вмістити багато даних і працювати з двома різними стандартами роз'ємів. У той же час, Goodram ODD3 є одним із найменших флеш-накопичувачів у світі. 

Тип корпусу

З ковпачком

Об'єм пам'яті

16 ГБ

Інтерфейс

USB 3.0

USB Type-C

Швидкість зчитування

До 60 МБ/с

Швидкість запису

До 20 МБ/с

Особливості

Підтримка OTG

Матеріал корпусу

Метал

Гума

Розміри, мм

28.5 x 21.5 x 7.2

Вага, г

4

Колір

Сріблястий, синій