Код: 6290459 Flash Drive Goodram UUN2 Unity 8GB (UUN2-0080S0R11)

  • Артикул: UUN2-0080S0R11
  • Об'єм: 8 ГБ
  • Інтерфейс: USB 2.0

Гарантія: 5 років

GOODRAM Unity - це сталевий, цілісний, з блискучим сталевим отвором, що полегшує прикріплення носія даних до ключів, рекламних шнурків на шию або брелоків. Додатковою перевагою є відсутність ковпачка, що полегшує його використання навіть найбільш розсіяними користувачами - їм більше не потрібно турбуватися, щоб не втратити ковпачок!

Відрізняється біжутерійним виглядом та ідеально підходить для людей, які цінують оригінальний дизайн. Проста форма USB з блискучим отвором користується популярністю у багатьох користувачів. Срібний, сталевий корпус, а також відсутність ковпачка гарантують безпечне використання носія даних у будь-якій ситуації.

Витончений на вигляд, проте надзвичайно міцний GOODRAM Unity користується популярністю як у чоловіків, так і у жінок. Сталевий, міцний корпус GOODRAM Unity відрізняється оригінальним і сучасним дизайном, а також забезпечує більшу стійкість до пошкоджень і захищає дані, що зберігаються на носії. Відсутність ковпачка дозволяє Вам увесь час насолоджуватися виглядом і функціональністю пам'яті.

Використана технологія COB (Chip On Board) - кремнієві чіпи систем пам'яті і контролер встановлені на загальній друкованій платі, після чого вся система залита спеціальною смолою. Завдяки цьому, крім невеликих розмірів і ваги, пам'ять придбала додаткові важливі переваги: ​​водонепроникність і ударостійкість, які забезпечують ще більший комфорт для користувача. У силу цього даний USB-флеш-накопичувач рекомендується всім активним людям, які цінують як практичні переваги носіїв даних, так і їх зовнішній вигляд.

Продуманий дизайн GOODRAM Unity дозволяє використовувати цей USB-флеш-накопичувач в якості брелока для ключів, а отвір спеціальної форми дозволяє легко прикріпити його до шнурка. Завдяки цьому Ви можете швидко поділитися з близькими фотографіями, улюбленими фільмами або музикою, а важливі документи або презентації Ви завжди будете мати при собі.

Тип корпусу

Моноблок

Об'єм пам'яті

8 ГБ

Інтерфейс

USB 2.0

Швидкість зчитування

До 20 MБ/с

Швидкість запису

До 5 МБ/с

Особливості

Вологозахищений корпус

Ударостійкий корпус

Матеріал корпусу

Метал

Розміри, мм

42.5 x 12.1 x 4.5

Вага, г

9

Колір

Сріблястий