Код: 6933223 Flash Drive Samsung 256GB (MUF-256DA/APC) Blue

  • Артикул: MUF-256DA/APC
  • Об'єм: 256 ГБ
  • Інтерфейс: USB Type C

Гарантія: -

Сховище USB-C завжди під рукою
Один накопичувач для зберігання всього. Цей ергономічний накопичувач із підтримкою флеш-пам'яті Samsung NAND поєднує в собі надійну продуктивність, гнучкість і можливість масштабування на різних пристроях.

Продуктивність на швидкості
Більше не потрібно обирати між продуктивністю та надійністю. Спробуйте швидкий і потужний флеш-накопичувач, який переносить файли об'ємом 4 ГБ усього за 11 секунд зі швидкістю читання до 400 МБ/с через інтерфейс USB 3.1 і має зворотну сумісність з USB 3.0/2.0. Це якісна флеш-пам'ять NAND від Samsung у дії.

Сучасність зустрічається з культом
Цей USB-C-накопичувач виглядає так само добре, як і працює. Ультратонкий корпус із містичним синім покриттям сам по собі є виразним елементом дизайну. Завдяки реверсивній орієнтації штекера Type-C™ завжди легко вставляється у ваші пристрої. Передавайте великі файли зі стилем і легкістю.

Усебічний зв'язок
USB-C є скрізь, а тепер і у вашому накопичувачі. Сумісний з усіма вашими пристроями, включаючи ноутбуки, планшети, смартфони та камери, цей кишеньковий накопичувач стане вам у пригоді, куди б ви не пішли. Завдяки ємності до 256 ГБ на ньому вистачить місця для 63 730 фотографій¹ або максимум 12 годин відео у форматі 4K.

Міцний і надійний
Файли залишаються в безпеці, де б ви не були. Лідерство Samsung у виробництві флеш-пам'яті робить накопичувач Type-C™ надійним пристроєм для зберігання ваших цінних даних. Він має водонепроникний, ударостійкий, магнітостійкий, термостійкий і рентгеноконтрастний корпус, на який надається 5-річна обмежена гарантія.

Флеш-пам'ять №1 у світі
Відчуйте чудову продуктивність і надійність, які ви можете отримати лише від бренду номер один у світі з 2003 року, що спеціалізується на флеш-пам'яті. Усе програмне забезпечення і компоненти, зокрема всесвітньо відомі модулі DRAM і NAND від Samsung, виробляються власноруч, що забезпечує наскрізну інтеграцію для якості, якій ви можете довіряти. 

Тип корпусу

З ковпачком

Об'єм пам'яті

256 ГБ

Інтерфейс

USB Type-C

Швидкість зчитування

До 400 МБ/с

Особливості

Ударостійкий корпус

Матеріал корпусу

Метал

Розміри, мм

33.70 х 15.90 х 6.40

Вага, г

3.4

Колір

Синій