Код: 6309656 Flash Drive SanDisk Ultra Dual m3.0 16GB (SDDD3-016G-G46) Black

  • Артикул: SDDD3-016G-G46
  • Об'єм: 16 ГБ
  • Інтерфейс: USB 3.0 / micro-USB

Гарантія: 5 років

SanDisk Ultra Dual Drive m3.0 спрощує перенесення контенту з телефона в комп'ютер. Цей зручний компактний накопичувач з одного боку має micro-USB, а з іншого - USB 3.0, що дозволяє легко переміщати контент між усіма вашими пристроями: зі смартфона або планшета Android на ноутбук, ПК або Mac. Роз'єм USB 3.0 має підвищену швидкість і зворотну сумісність з портами USB 2.0. Додаток SanDisk Memory Zone для Android (доступно в Google Play) допоможе керувати пам'яттю і контентом пристрою.

Сумісний з пристроями на Android з підтримкою OTG
Накопичувач SanDisk Ultra Dual Drive m3.0 сумісний зі смартфонами і планшетами Android з підтримкою OTG (On-The-Go) USB.
Звільніть пам'ять у своєму смартфоні або планшеті
Швидко звільняйте місце на смартфоні або планшеті, щоб робити більше відео і фотографій.

Легко переміщайте контент між комп'ютерами і пристроями Android
SanDisk Ultra Dual Drive m3.0 дозволяє переміщати файли і відкривати загальний доступ до файлів між пристроями Android, настільними і портативними комп'ютерами.

Подвійні роз'єми Micro-USB і USB 3.0
Елегантний висувний корпус має обидва роз'єми - micro-USB і USB 3.0 Роз'єм USB 3.0 має підвищену швидкість і зворотну сумісність з портами USB 2.0.

Високошвидкісний USB 3.0 для супершвидкої передачі файлів
Високошвидкісний USB 3.0 дозволяє перенести повнометражний фільм з комп'ютера швидше, ніж зі стандартним флеш-накопичувачем USB 2.0 - до 150 МБ/с.

Додаток SanDisk Memory Zone для зручного управління файлами
Додаток SanDisk Memory Zone, доступний у магазині додатків Google Play, дає можливість перегляду, доступу та резервного копіювання всіх файлів з пам'яті телефона в одне зручне для вас місце. Ця програма також може автоматично переміщати файли з пристрою на флеш-накопичувач для звільнення місця. 

Тип корпусу

Слайдер

Об'єм пам'яті

16 ГБ

Інтерфейс

USB 3.0

micro-USB

Швидкість зчитування

До 130 МБ/с

Швидкість запису

До 70 МБ/с

Особливості

Підтримка OTG

Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

30.2 x 25.47 x 11.76

Вага, г

5.2

Колір

Чорний