Код: 6470493 Фотоепілятор Philip SC1998/00

  • Артикул: SC1998/00
  • Площа зони дії: 4 см²
  • Термін служби лампи: 250000 спалахів
  • Насадки: Для тіла/Для обличчя/Для зони бікіні

Гарантія: 2 роки

Наш найпотужніший фотоепілятор Lumea Prestige від Philips був розроблений з урахуванням вигинів тіла для максимально комфортного використання в домашніх умовах.
Інноваційні вигнуті інтелектуальні насадки повторюють вигини тіла та адаптують програми обробки для кожної ділянки шкіри.

Скорочення кількості волосків до 92% уже після 3 сеансів
Незалежні дослідження показали, що вже після 3 сеансів волосків стає до 92% менше. Після перших 4 сеансів раз у 2 тижні Ви побачите бажані результати.
Для підтримки гладкості шкіри просто повторюйте процедуру кожні 4 тижні. Після 8 таких процедур ви вже зможете насолоджуватися ідеально гладкою шкірою без волосся до 6 місяців.

Просте, безпечне і дбайливе видалення волосся в домашніх умовах
Прилад Lumea дуже зручний і безпечний у використанні. Виберіть налаштування інтенсивності для свого тону шкіри за допомогою вбудованого сенсора SmartSkin.
Це дбайливе та ефективне рішення для видалення волосся на різних ділянках тіла — час обробки всіх ділянок займає не більше 15 хвилин.
Lumea є результатом 14 років досліджень, проведених у співпраці з науковцями і дерматологами. Технологія була протестована за участю понад 2000 жінок у всьому світі.
Використання фотоепілятора Lumea згідно з інструкцією — повністю безпечна і безболісна процедура навіть на чутливих ділянках.

Інтелектуальні насадки адаптують програму для обробки різних ділянок шкіри
Ефективність обробки залежить від кількості й типу волосся, а також від наявності вигинів тіла, тому кожна ділянка вимагає особливого підходу.
До комплекту фотоепілятора Lumea Prestige від Philips входять інноваційні вигнуті інтелектуальні насадки для тіла (ніг, рук, живота) і обличчя (верхньої губи, підборіддя).
Інтелектуальні насадки різняться формою, розміром віконець і фільтрами. При установленні насадки на пристрій автоматично вмикаються налаштування для конкретної ділянки тіла.
Це поєднання продуманої конструкції і унікального підходу до видалення волосся дозволяє ефективно і безпечно обробляти чутливі ділянки. 

Площа зони дії, см²

4

Інтенсивність світлового імпульсу, Дж/см²

5

Кількість режимів

5

Насадки

Для тіла

Для обличчя

Для зони бікіні

Функції

УФ-фільтр для захисту шкіри

Захист від випадкового спалаху (спрацьовує при контакті зі шкірою)

Захист від дітей

Датчик визначення типу шкіри

Індикатор роботи

Живлення

Від мережі

Можливість заміни ламп

Немає

Термін служби лампи

250 000 спалахів

Колір

Білий, помаранчевий