Код: 6335542 Фотоепілятор Philips BRI950/00

  • Артикул: BRI950/00
  • Площа зони дії: 4.1 см²
  • Термін служби лампи: 250000 спалахів
  • Насадки: Для тіла/Для обличчя/Для зони бікіні

Гарантія: 2 роки

Професійна IPL-технологія, адаптована для комфортного домашнього використання, розроблена спільно з дерматологами
Скорочення IPL означає Intense Pulsed Light - інтенсивний світловий імпульс. Philips Lumea направляє м'яке пульсуюче світло на корінь волоса, стимулюючи перехід волосяного фолікула у фазу спокою. У результаті зростання волосся на тілі поступово скорочується. При регулярному виконанні процедур шкіра зберігає чудову гладкість надовго. Процедура запобігання повторному росту волосся безпечна та не викликає больових відчуттів навіть у чутливих областях. Пристрій Philips Lumea розроблено спільно з дерматологами та протестовано в клінічних умовах, щоб ви могли легко і ефективно виконувати цю процедуру вдома у зручний для себе час.

Доведена безпека і ефективність процедур
Незалежні дослідження показали, що вже після 3 сеансів** волосків стає до 92% менше. Виконуйте перші чотири процедури з інтервалом у 2 тижні, а наступні вісім процедур - з інтервалом у 4 тижні. Після 12 процедур ви зможете насолоджуватися ідеально гладкою шкірою протягом 6 місяців*.

Підходить для більшості типів волосся і шкіри
Philips Lumea Prestige ефективно впливає на різні типи волосся і шкіри. Він підходить для натуральних русявого, каштанового та чорного волосся, а також для шкіри від дуже світлого до темного відтінків. Цей прилад, як і інші рішення IPL, не підходить для видалення білого/сивого, світло-русявого та рудого волосся, а також для дуже темної шкіри. Ці обмеження пов'язані з тим, що для роботи технології необхідна висока контрастність пігментації шкіри і волосся.

Технологія SenseIQ для персоналізації видалення волосся
Визначає. Датчик Lumea SmartSkin визначає відтінок шкіри та підбирає найкомфортніші саме для вас параметри імпульсу. Адаптує. Доступні унікальні програми для кожної ділянки тіла. Піклується. Прилад створений за підтримки дерматологів і з урахуванням потреб споживачів, щоб ви могли насолоджуватися дбайливим і довгостроковим видаленням волосся навіть на чутливих ділянках шкіри***.

Інтелектуальні насадки адаптують програми під кожну ділянку вашого тіла
Ваше тіло унікальне. Тому ваша шкіра, вигини та контури тіла вимагають особливого догляду. Насадки Lumea для обробки всіх ділянок тіла ідеально повторюють контури вашого тіла, а при їх встановленні прилад автоматично вибере потрібну програму для тієї чи іншої області вашої шкіри. Світлове віконце забезпечує тісний контакт зі шкірою і максимально ефективне використання світла, щоб ви могли ефективно та безпечно обробляти навіть делікатні та чутливі ділянки.

Вигнута насадка для тіла
Інтелектуальна насадка для тіла - це найбільша насадка, яка має світлове віконце розміром 4,1 см2, що робить її ідеальним варіантом для обробки великих ділянок тіла, наприклад ніг, рук і живота. Вигнутий дизайн повторює контури вашого тіла, забезпечуючи максимально тісний контакт зі шкірою. Встановіть цю насадку, щоб на пристрої активізувалася спеціальна програма для цих ділянок тіла. 83% жінок залишилися задоволені зменшенням росту волосся на ногах****.

Насадка для обличчя з додатковим фільтром для точкової обробки
Насадка для обличчя має маленьке та плоске світлове віконце розміром 2 см2, яке дозволяє дбайливо і ефективно справлятися з ростом волосся на вашому обличчі. Ідеально підходить для обробки області над верхньою губою, підборіддя і щелепи; також насадка має додатковий вбудований фільтр. При встановленні на прилад ця інтелектуальна насадка автоматично активує особливий режим для обробки вашого обличчя. 84% жінок залишилися задоволені зменшенням росту волосся на обличчі****.

З датчиком SmartSkin
На Philips Lumea Prestige з технологією SenseIQ є 5 простих режимів світлової обробки. Датчик SmartSkin визначає відтінок шкіри, після чого вибирає найдбайливіші параметри світла відповідно до обраної для обробки ділянки тіла.

Використання в дротовому та бездротовому режимах
Lumea Prestige є єдиним бездротовим фотоепілятором IPL, що дозволяє легко видаляти волосся з важкодоступних ділянок тіла. Також бездротовий режим дозволяє виконувати процедуру видалення волосся в будь-якому куточку вашого будинку.

Додаток Lumea. Разом з вами протягомувсього шляху
Безкоштовний додаток Lumea дозволить вам з легкістю досягти ідеально гладкої шкіри та підтримувати її протягом 6 місяців*, виконуючи прості процедури вдома. На кожному кроці шляху додаток буде давати вам поради та рекомендації з обробки шкіри, використання персоналізованих програм і слідування розкладу для максимальної ефективності процедур. Усе для того, щоб ви якомога швидше досягли бажаних результатів.

Не потрібно купувати додаткові запасні частини, ніяких зайвих витрат
Philips Lumea - це комплексна система, яка готова до використання відразу після вилучення з упаковки. Вам не знадобляться змінні компоненти, витратні матеріали, гелі та навіть запасна лампа. 

Площа зони дії, см²

4.1

Інтенсивність світлового імпульсу, Дж/см²

5.9

Кількість режимів

5

Насадки

Для зони бікіні

Для обличчя

Для тіла

Функції

Датчик визначення типу шкіри

Захист від випадкового спалаху (спрацьовує при контакті зі шкірою)

Індикатор роботи

УФ-фільтр для захисту шкіри

Особливості

Клінічно протестований

Напруга: 100-240 В

Вбудована система безпеки:

Запобігає випадковим спалахам

Датчик кольору шкіри: Визначає відтінок шкіри

Датчик SmartSkin: Підказки для вибору правильного налаштування

Режим Slide and Flash

Режим Stamp and Flash

Області застосування:

- Ділянки тіла: руки, ноги, живіт

- Обличчя: підборіддя, бакенбарди, верхня губа

- Чутливі області: область пахв, область бікіні

Час впливу (гомілка): 8.5 хв

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Можливість заміни ламп

Немає

Термін служби лампи

250 000 спалахів

Розміри, см

9.5 x 21.5 x 16

Вага, кг

0.932

Колір

Білий з рожевим