Код: 6745774 Гарнітура Apple AirPods Pro

  • Артикул: MLWK3TY/A
  • Тип: Бездротові
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи: 4.5 годин

Гарантія: 12 місяців

Вашим вухам це до вподоби
Це навушники абсолютно нового класу. AirPods Pro винятково комфортні, у них реалізована технологія активного шумозаглушення, і можна вибрати навіть вкладки свого розміру. Ви краще відчуватимете музику, а не навушники. У комплекті три пари м'яких силіконових вкладишів, які легко фіксуються на навушнику. Усередині кожного вкладиша є особлива конічна порожнина, яка допомагає йому краще адаптуватися до геометрії вуха та надійніше тримати навушник, а отвори у вкладишах дозволяють вирівняти тиск, тому навушники будуть для вас зовсім непомітні.

AirPods Pro захищені від поту та води, тому ви можете користуватися ними практично будь-де (1). Зовнішній мікрофон закритий сіткою, завдяки якій звук під час розмови буде чітким навіть під час сильного вітру.

Коли звук створює тишу
AirPods Pro - унікальні навушники з технологією активного шумозаглушення, які безперервно оптимізують звучання з урахуванням форми вашого вуха та положення вкладишів. Вони чудово заглушають зовнішні шуми, тому ви можете повністю поринути у музику. Зовнішній мікрофон вловлює зовнішні шуми. Ці шуми компенсуються зворотною звуковою хвилею тієї ж амплітуди, перш ніж ви їх почуєте. Внутрішній мікрофон аналізує звук усередині вуха та таким же чином пригнічує шум, що залишився зворотною звуковою хвилею. Активне шумозаглушення аналізує аудіо із частотою 200 разів на секунду. Ніщо не відволікатиме вас від музики, подкастів і телефонних розмов.

Хочете почути, що довкола? Утримуйте датчик натискання на корпусі, щоб перемкнутися з активного шумозаглушення на прозорий режим: зовнішній світ звучатиме так само природно, так ніби ви спілкувалися без навушників.

Ви лишень послухайте
Адаптивний еквалайзер автоматично регулює параметри звуку з урахуванням форми вуха, створюючи чудове, незмінно багате звучання. Потужний бас досягається за допомогою драйвера із широкою амплітудою та низьким рівнем спотворень. Внутрішній мікрофон сприймає звук, як і ви. Потім AirPods Pro налаштовують середні та низькі частоти з урахуванням отриманих даних. Підсилювач допомагає драйверу компенсувати шуми фону, а чіпу H1 - регулювати гучність. Високоефективний підсилювач із широким динамічним діапазоном забезпечує чітке, чисте звучання і при цьому ощадливо витрачає заряд акумулятора.

Найдзвінкіші технології
Компактні та високотехнологічні AirPods Pro створені на основі архітектури System in Package з унікальним чіпом H1, який підтримує роботу всіх функцій AirPods Pro від аудіо до Siri. Чіп H1, розроблений Apple, оснащений 10 ядрами та дозволяє відтворювати аудіо з мінімальною затримкою. Завдяки цьому шумозаглушення працює в реальному часі.

System in Package - ретельно продумана система, кожен компонент якої створено з урахуванням будови людського вуха для максимального комфорту та стабільно якісного звучання. За допомогою датчика натискання можна легко керувати музикою та дзвінками, а також перемикатися з активного шумозаглушення на Прозорий режим або навпаки.

Заряджаються без дротів. І на цілу добу
Бездротовий зарядний футляр дає можливість користуватися AirPods Pro понад 24 години. Футляр сумісний із зарядними пристроями стандарту Qi. Понад 24 години прослуховування з періодичною підзарядкою у футлярі (2). До 4.5 години прослуховування без додаткового заряджання (3). Приблизно 1 годину прослуховування після 5-хвилинної підзарядки (4).

Магія AirPods
Як і будь-які інші AirPods, AirPods Pro абсолютно чарівно працюють з iPhone та Apple Watch. Просто скажіть "Привіт, Siri", щоб викликати свого улюбленого персонального помічника. Увімкніть музику, відповідайте на дзвінки, будуйте маршрути, регулюйте гучність та інші параметри, навіть не торкаючись пристрою. Завдяки функції "Спільний доступ до аудіо" ви можете слухати пісні, подкасти та будь-яке інше аудіо разом з другом через дві пари навушників AirPods(5).

1. AirPods Pro стійкі до впливу поту та води (не поширюється на заняття водними видами спорту) та протестовані у спеціально підтримуваних лабораторних умовах. Навушники мають рейтинг IPX4 за стандартом IEC 60529. Стійкість до впливу поту та води може знижуватися при природному зносі. Не намагайтеся заряджати мокрі AirPods Pro: протріть і висушіть їх. Зарядний футляр не захищений від поту та води.

2. Тестування виконувалося компанією Apple у жовтні 2019 року на контрольних зразках навушників AirPods Pro та бездротового зарядного футляра (для тестованих пристроїв використовувалася попередня версія ПЗ). Навушники були об'єднані в пари з iPhone 11 Pro Max з попередньою версією ПЗ. Плейлист містив 358 різних аудіотреків (у форматі ААС 256 кбіт/с), придбаних у iTunes Store. Рівень гучності було встановлено на 50% при ввімкненій функції активного шумозаглушення. Тестування AirPods Pro включало відтворення аудіо до повної розрядки одного з навушників. Після цього AirPods Pro знову повністю заряджалися, і відтворення аудіо продовжувалось до повторної розрядки одного з навушників. Цей цикл повторювався до повної розрядки як AirPods Pro, так і зарядного футляра. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань і характеру використання пристрою, умов навколишнього середовища та багатьох інших факторів.

3. Тестування виконувалося компанією Apple у жовтні 2019 року на контрольних зразках навушників AirPods Pro та бездротового зарядного футляра (для пристроїв, що тестувалися, використовувалася попередня версія ПЗ). Навушники були об'єднані в пари з iPhone 11 Pro Max з попередньою версією ПЗ. Плейлист містив 358 різних аудіотреків (у форматі ААС 256 кбіт/с), придбаних у iTunes Store. Рівень гучності було встановлено на 50% при ввімкненій функції активного шумозаглушення. При тестуванні без використання Прозорого режиму й активного шумозаглушення час прослуховування становив до 5 годин. Тестування AirPods Pro включало відтворення аудіо до повної розрядки одного з навушників. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань і характеру використання пристрою, умов навколишнього середовища та багатьох інших факторів.

4. Тестування виконувалося компанією Apple у жовтні 2019 року на контрольних зразках навушників AirPods Pro та бездротового зарядного футляра (для пристроїв, що тестувалися, використовувалася попередня версія ПЗ). Навушники були об'єднані в пари з iPhone 11 Pro Max з попередньою версією ПЗ. Плейлист містив 358 різних аудіотреків (у форматі ААС 256 кбіт/с), придбаних у iTunes Store. Рівень гучності було встановлено на 50% при ввімкненій функції активного шумозаглушення. При тестуванні 5-хвилинної зарядки повністю розряджені AirPods Pro заряджалися протягом 5 хвилин, а потім відтворення аудіо тривало до повної розрядки одного з навушників. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань і характеру використання пристрою, умов навколишнього середовища та багатьох інших факторів.

5. Підтримується на iPhone 8 або новіше і iPod touch (7-го покоління) з новітньою версією iOS, а також на iPad Pro 12.9 дюйма (2-го покоління або новіше), iPad Pro 11 дюймів, iPad Pro 10.5 дюйма, iPad ( 5-го покоління або новіше), iPad Air (3-го покоління) та iPad mini (5-го покоління) з новітньою версією iPadOS.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Білий

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Можливість дротового підключення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Додаткові можливості

Зарядний футляр: підтримується заряджання через роз'єм Lightning або за допомогою зарядних пристроїв Qi

Універсальний доступ: функції універсального доступу допомагають людям з особливими потребами максимально ефективно користуватися новими AirPods Pro. В AirPods Pro доступна підтримка Live-прослуховування.

Аудіотехнології:

- Активне шумозаглушення

- Прозорий режим

- Адаптивний еквалайзер

- Система вирівнювання тиску

- Драйвер із широкою амплітудою, розроблений Apple

- Особливий підсилювач із широким динамічним діапазоном

Датчики:

- Здвоєні спрямовані мікрофони

- Внутрішній мікрофон

- Подвійні оптичні сенсори

- Акселерометр розпізнавання руху

- Акселерометр виявлення голосової активності

- Датчик натискання

Живлення:

- Використання AirPods без заряджання (з повним зарядом): до 4.5 години в режимі прослуховування аудіо (до 5 годин без використання "Прозорого режиму" й активного шумозаглушення). До 3.5 годин у режимі розмови.

- Використання AirPods із заряджанням у футлярі (з повним зарядом): більше 24 годин у режимі прослуховування аудіо. Понад 18 годин у режимі розмови.

Системні вимоги:

Моделі iPhone та iPod touch з новітньою версією iOS

Моделі iPad із новітньою версією iPadOS

Моделі Apple Watch із новітньою версією watchOS

Моделі Mac із новітньою версією macOS

Моделі Apple TV із новітньою версією tvOS

Вага

AirPods (один навушник): 5.4 г; футляр з підтримкою бездротової зарядки: 45.6 г