Код: 6821893 Гарнітура Apple AirPods Pro (2nd generation)

  • Артикул: MQD83TY/A
  • Тип: Бездротові
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи: 6 годин

Гарантія: 12 місяців

Абсолютно новий чіп H2 виконує більше функцій, ніж будь-коли. Він застосовує обчислювальні алгоритми для інтелектуального поглинання шуму, чудового тривимірного звуку та ефективнішого використання акумулятора — і все це одночасно.

Нові потужні алгоритми адаптації зі швидкою обробкою звуку налаштовують аудіо саме в той момент, коли ви його чуєте. Кожна звукова деталь обробляється відповідно до вашої форми вуха — й ви занурюєтеся у якісніший звук.

Поглинання шуму. Коли чутно тишу
Завдяки вдвічі кращому поглинанню шуму, ніж у попередника, навушники AirPods Pro із чіпом H2 створені для того, щоб ви чули лише музику. Керуючи тим, що чути, а що — ні, ви зможете занурюватися в треки та подкасти як ніколи раніше. Мікрофони з поглинанням шуму та сітчастий отвір оптимально розташовані для швидкого виявлення вхідного звуку. Працюючи разом, вони усувають шум до того, як ви його почуєте. 

Навушники мають чотири пари силіконових вкладок, зокрема дуже маленького розміру, тож вони пасуватимуть ще більшій кількості слухачів. Вкладки надійно фіксують AirPods Pro у вухах і створюють акустичний затвор, який утримує звук. Режим адаптивної проникності використовує можливості H2 для зменшення інтенсивності гучних звуків, таких як сирена швидкої або робота електроінструментів, — щоб ви могли комфортно чути навколишній світ.

Вищий рівеньконтролю.
Сенсорне керування дає вам змогу легко керувати відтворенням просто з основи навушника. Проводьте пальцем угору або вниз, щоб змінювати гучність. Натискайте, щоб відтворювати чи призупиняти музику, відповідати на виклики чи завершувати їх. Утримуйте, щоб перемикатися між режимом адаптивної проникності й активним поглинанням шуму.

Звук налаштований для вас.
З AirPods Pro прослуховування стає більш індивідуальним. Персоналізоване просторове аудіо з динамічним відстеженням рухів голови працює з усіма вашими пристроями, щоб глибше занурити вас у навколишній звук. 2 А адаптивний еквалайзер враховує розміщення AirPods Pro, тож ви почуєте кожну частоту саме так, як це було задумано. Динамічне відстеження рухів голови забезпечує тривимірний звук для групових викликів FaceTime, тому під час розмови створюється враження, що ви перебуваєте в одній кімнаті зі своїми друзями та родиною.

Миттєве перемикання
Якщо у вас кілька пристроїв Apple, навушники вибиратимуть потрібне джерело звуку, автоматично перемикаючись між iPhone, Apple Watch, iPad, Mac і Apple TV. Якщо ви слухаєте музику на Mac, а вам телефонують на iPhone, навушники автоматично під'єднається до смартфону. 

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Білий

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.3

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Час зарядки

5 хвилин заряджання у футлярі забезпечують до 1 години прослуховування або до 1 години розмов

Час роботи в режимі розмови

До 24 годин

Час роботи в режимі відтворення музики

До 30 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Поролон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Вага

5.3 г