Код: 6980535 Гарнітура Epos Adapt 461T

  • Артикул: 1001006
  • Частотний діапазон: 20-20000 Гц
  • Чутливість: 118 дБ

Гарантія: 2 роки

Зручна та функціональна бездротова гарнітура Epos ADAPT 461T з нашийним обідком і вбудованою системою АШП передає і відтворює звук завжди якісно та природно, надаючи можливість спокійно спілкуватися і продуктивно працювати фактично будь-де, зокрема й у транспорті чи просто на ходу. І будь-де, навіть у дуже галасливому оточенні ви ніколи не згаєте важливий вхідний, адже гарнітура завчасно попередить про виклик м'яким, але виразним вібросигналом. Гарнітура оптимізована для роботи з сервісом Microsoft Teams і забезпечує виняткову чіткість і виразність звучання мовлення у будь-якій відеоконференції чи телефонній розмові (сертифікат відповідності стандартам технології Microsoft Teams). Комплектується адаптером USB-C.

Винятково якісний звук будь-де

Ця надсучасна бездротова гарнітура з нашийним обідком і внутрішньоканальними навушниками та із вбудованою системою активного шумопригнічення відтворює винятково якісний природний звук і дає змогу комфортно спілкуватися та продуктивно працювати де завгодно, зокрема й у мобільному режимі. Й навіть у вкрай гучному оточенні обідок гарнітури вчасно попередить про виклик м'яким, але виразним вібросигналом, тож з Epos ADAPT серії 400 жоден важливий вхідний ви ніколи не пропустите.

Основні переваги бездротових гарнітур Epos ADAPT серії 400:

  • адаптивна система активного шумопригнічення дає змогу повністю зосередитися на роботі та спілкуватися максимально продуктивно будь-де та будь-коли;
  • гарнітура оптимізована для роботи із сучасними платформами Уніфікованих комунікацій і з сервісом Microsoft Teams і забезпечує виняткову чіткість і виразність звучання мовлення у будь-якій відеоконференції чи телефонній розмові (сертифікат відповідності стандартам технології Unified communications);
  • комфорт, функціональність і надійність;
  • можливість одночасного під'єднання по Bluetooth-каналу до смартфона та будь-якого іншого сумісного пристрою зв'язку;
  • цілий день без підзарядки.

Надійний, зручний і надзвичайно стильний робочий інструмент
Легка та компактна ADAPT 400 завжди й скрізь виглядає так само доречно та вишукано, як і звучить.

Універсальна
Bluetooth-адаптер - у комплекті, тож і з робочим ноутбуком ця гарнітура працює теж чітко і якісно.

Проста та функціональна
Кнопки вимкнення мікрофона (Mute) і виклику голосового помічника значно спрощують роботу з Microsoft Teams та іншими платформами Уніфікованих комунікацій.

Надійна та практична
Гарнітура комплектується фірмовим кейсом, у якому її завжди зручно як носити з собою, так і просто зберігати в офісі чи вдома.

Працювати максимально продуктивно допоможе система шумопригнічення
За допомогою чотирьох мікрофонів адаптивна система АШП гарнітури безперервно сканує зовнішній акустичний фон і плавно регулює рівень шумопригнічення, завдяки чому в ADAPT серії 400 ви завжди контролюєте своє звукове оточення і можете працювати якнайпродуктивніше практично де завгодно.

Оптимізована для UC-платформ і забезпечує винятково якісний зв'язок
Гарнітура ADAPT серії 400 оптимізована для роботи з сучасними платформами Уніфікованих комунікацій і з сервісом Microsoft Teams, забезпечує винятково якісний звук і вчасно попередить про дзвінок м'яким, але виразним вібросигналом.

Надзвичайно легка та комфортна
Гарнітура комплектується набором з 4 пар вкладишів-амбушюр різної форми та розмірів, завдяки чому її навушники ідеально розміщуються у вушному каналі та щільно і без жодного дискомфорту утримуються на своєму місці. Плюс до цього, ADAPT серії 400 може працювати і як одностороння, і як двостороння гарнітура.

Під'єднання без найменшого зволікання
Технологія Multi-point дає змогу під'єднати гарнітуру по Bluetooth-каналу одночасно до смартфона та будь-якого іншого сумісного пристрою зв'язку. При цьому ADAPT серії 400 зберігає в пам'яті до 8 таких пристроїв і перепід'єднувати їх щоразу не потрібно.

Цілий день на зв'язку
З живленням від вбудованого акумулятора ADAPT серії 400 в активному режимі працює до 14 годин, забезпечуючи якісний звук і зв'язок протягом усього робочого дня, незалежно від того, де ви перебуваєте і чим займаєтесь. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

118 дБ

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Профілі

A2DP 1.3.1, AVRCP V1.6, HFP, HSP V1.2

Підтримка кодеків

apt-X ®, apt-X ® LL, AAC, SBC

Радіус дії

20 м

Живлення
Час роботи в режимі розмови

14 годин

Час роботи в режимі відтворення музики

15 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Частотний діапазон мікрофона

100 - 10000 Гц

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

50 г