Код: 6575418 Гарнітура Huawei CM33 (USB-C) White

  • Артикул: 55030088
  • Част. діапазон: 20 Гц - 20 кГц
  • Чутливість: 106 дБ
  • Опір: 32 Ом

Гарантія: 12 місяців

Huawei CM33 є дротовими навушниками з якісним мікрофоном. Дані вкладиші отримали роз'єм USB Type-C для максимально зручного під'єднання до аксесуарів і джерел звуку. Презентація моделі відбулася влітку 2018 року.

Зовнішній вигляд і ергономіка

Huawei CM33 отримали класичний дизайн, глянцева поверхня з обтічними формами корпусу створюють приємне враження. Вкладиші мають круглу форму, яка є універсальною. Їх корпус реалізований з глянсового пластика, а також є металеві елементи. Тут немає додаткових кріплень або насадок. Це дозволило максимально зменшити вагу навушників, які практично не відчуваються у вухах. Дріт захищений достатньо гнучким силіконовим матеріалом. Присутній і дуже простий пульт управління, що складається з декількох кнопок.

Пристрій оснащується штекером USB Type-C, який відмінно підходить для всіх сучасних гаджетів. Навушники абсолютно не заважають під час прогулянки, але можуть випадати при активних рухах.

Звук

У навушниках Huawei CM33 є підтримка технології Hi-Res Audio. Це робить прослуховування файлів у високій якості по-справжньому вражаючим. Якщо ви використовуєте смартфони Huawei останнього покоління, то вийде розкрити потенціал фірмової технології Histen. Завдяки цьому звучання набуває додаткову глибину і тривимірність. Діапазон відтворюваних частот становить від 20 до 20000 Гц. Показник опору досягає 16 Ом. Чутливість навушників - 90 дБ.

Також у Huawei CM33 є мікрофон, щоб була можливість відповідати на дзвінки. Він якісно передає голос користувача, оскільки володіє системою придушення шумів. Тому навушники в будь-який момент здатні трансформуватися в просунуту та зручну гарнітуру.

Дана модель сумісна з усіма пристроями, які мають роз'єм USB Type-C. З'єднання відбувається за допомогою відповідного кабелю. Якість звуку можна назвати дуже хорошою. Виразно чутні баси, а також відчуваються деталізовані верхні частоти. На максимальній гучності немає ніяких сторонніх хрипів. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Білий

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

106 дБ

Опір

32 Ом

Частотний діапазон

20 Гц - 20 кГц

Підключення
Роз'єм

USB Type-C

Форма роз'єму

Прямий

Довжина дроту

1.2

Підключення кабеля

Двостороннє

Особливості кабеля

Круглий

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Немає

Функціональні клавіші

Регулятор гучності

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На дроті

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

12 г

Гарантія
Гарантія

1 рік