Код: 6474132 Гарнітура Huawei Freebuds Lite CM-H1C White

  • Артикул: 55030898
  • Част. діапазон: 20 - 20000 Гц
  • Розмір динаміка: 7 мм
  • Опір: 32 Ом

Гарантія: 12 місяців

Витончені, технологічні, зручні
Бездротові навушники Huawei FreeBuds Lite можуть захоплювати і дивувати, радувати і розважати, а, головне, вони можуть бути з вами цілий день, у будь-який час - чим би ви не займалися. Нехай вас не вводить в оману їх компактний розмір - у них закладено стільки технологій, датчиків і сенсорів, що може позаздрити навіть смартфон. І, при цьому вони ще й чудово виконують свою основну функцію, - створюють об'ємне і чисте звучання. Huawei FreeBuds Lite завжди будуть вам до душі.

Незамінний музичний супровід
Будучи бездротовою ультрасучасною гарнітурою, Huawei FreeBuds Lite поєднують у собі величезну кількість передових технологій, для забезпечення зручної і якісної експлуатації і прекрасного звучання. Особливі випромінювачі, активне шумозаглушення, ємний акумулятор і підтримка високоякісних бездротових стандартів зв'язку гарантують власнику незабутній досвід використання.
Витонченість у кожній деталі
Дизайнери, які створювали Huawei FreeBuds Lite, черпали своє натхнення в різних сферах життя і знайшли його в найпрестижнішому виді спорту - гольфі. Нагадують ключку, навушники FreeBuds Lite, можуть ергономічно комфортно перебувати у вусі і, при цьому, ще і викликати захоплені погляди оточуючих.
Суворі кольори
Крім обтічного дизайну, з точно вивіреними формами і стильними вигинами, Huawei FreeBuds Lite пропонують своєму власнику вибір з трьох доступних кольорів корпусу. Строгий чорний, незвичайний графітовий і класичний білий.
Під'єднання в одну мить
Швидке з'єднання з уже спареними пристроями гарантує особливий комфорт при використанні Huawei FreeBuds Lite кожен день. Вам буде достатньо лише відкрити чохол і, поки ви одягаєте їх у вуха, вони вже будуть під'єднані.
 
Розумніші, ніж здається
Huawei FreeBuds Lite здатні автоматично зупиняти музику, яку ви слухаєте в них, щойно вони будуть вилучені з вуха. Спеціальний сенсор наближення, що працює в інфрачервоному спектрі, гарантує зручне і швидке функціонування цієї технології.
 
Прекрасне звучання
Папка «Фото», Huawei FreeBuds Lite 6 Huawei FreeBuds Lite - це перш за все навушники, які відтворюють музику або голос співрозмовника. І для них немає нічого важливішого ніж якісне і чисте звучання. Саме тому інженери компанії Huawei оснастили їх сучасними динаміками із суперміцного композитного матеріалу, щоб вони могли створювати потужне звучання з мінімальною кількістю спотворень у всьому відтворюваному діапазоні.
 
Ергономіка вище всяких похвал
Правильна анатомічна форма гарнітури Huawei FreeBuds Lite дозволяє робити їх використання практично непомітним для більшості людей. Кілька різних за розміром силіконових насадок допомагають надійно фіксувати гарнітуру, а інша частина корпусу зручно і непомітно лягає у вусі, з огляду на його анатомію.
 
Насадки з вентиляцією
Одним із факторів, які доводять, що Huawei FreeBuds Lite ідеально використовувати під час тренувань, є отвори в силіконових насадках. Вони забезпечують вільний доступ повітря і дозволяють, буквально, вашим вухам дихати. Це дуже важливий аспект при використанні гарнітури під час інтенсивних занять спортом, у спекотну пору року або просто людям, у яких вакуумна конструкція викликає дискомфорт. Ви отримуєте ідеальний баланс чутності звуку з гарнітури і навколишнього середовища.
 
Незаперечні переваги
У Huawei FreeBuds Lite прекрасно все - надійна фіксація у вухах і безпека використання їх навіть у найактивніших видах спорту, захист від вологи і неповторний універсальний стиль, який дозволяє одягати їх навіть зі строгим костюмом.
 
Просте управління
Усі маніпуляції з гарнітурою Huawei FreeBuds Lite зводяться до легких ударів пальцем по ним. Залежно від того, до якого з навушників ви торкаєтесь, ви можете викликати голосового асистента або поставити на паузу відтворений трек. А при подвійному натисканні на будь-який з них під час дзвінка ви зможете відповісти на нього або ж завершити, аналогічним чином.
 
Система активного шумозаглушення
Система з подвійних мікрофонів, на кожному навушнику гарнітури Huawei FreeBuds Lite, забезпечує найкращий спосіб активного шумозаглушення. Один мікрофон слухає ваш голос, і спрямований на його найкраще розпізнавання, а другий орієнтований на аналіз шумового забруднення, яке фільтрується і приглушується.
 
Тривалий час роботи від акумулятора
До 12 годин роботи від акумулятора - ці показники зможуть вам дати далеко не кожні бездротові навушники. А швидка підзарядка у фірмовому кейсі, навіть усього протягом години дасть 3 години додаткової роботи. Навіть 15-хвилинне підживлення енергією надасть вам можливість комфортно використовувати гарнітуру наступні півтори години.
 
Захист від вологи
Крім захисту внутрішніх компонентів від попадання вологи, корпус Huawei FreeBuds Lite також має особливе нанопокриття, що відштовхує воду. Вони готові до будь-яких погодних умов, при яких ви самі вийдете на вулицю, а також до різних інтенсивних тренувань.

 

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Білий

Призначення

Для занять спортом

Для портативної техніки

Особливості

Голосовий помічник, вологозахист IPX4, сенсорне управління

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

7 мм

Чутливість

120 дБ

Опір

32 Ом

Частотний діапазон

20-20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 4.2

Підтримка кодеків

SBC, AAC

Радіус дії

10 м

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-іонна перезаряджувана батарея

Час зарядки

1 година 30 хвилин (присутня функція швидкої зарядки; 15 хв. зарядки достатньо для 90 хв. відтворення)

3 години (зарядний кейс)

Час роботи в режимі розмови

12 год

Час роботи в режимі відтворення музики

10 годин

Час роботи в режимі очікування

40 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Немає

Функціональні клавіші

Відповісти / закінчити розмову, пауза / відтворення

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додатково

micro-USB для зарядки, інструкція

Додаткова інформація
Вага

5.5 г (один навушник), 55.5 г (з кейсом)

Гарантія
Гарантія

1 рік