Код: 6619240 Гарнітура JBL Endurance Peak II Black (JBLENDURPEAKIIBLK)

  • Артикул: JBLENDURPEAKIIBLK
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи: 6 годин

Гарантія: 12 місяців

Витривалі спортивні навушники
Навушники JBL Endurance PEAK II — це бездротова, високоякісна, стильна модель, яка не боїться води. Ідеальні навушники для спортсменів з легендарним звуком JBL і технологією JBL Pure Bass. Зручні, практичні навушники відрізняються легкістю під'єднання та експлуатації. Насолоджуйтеся улюбленою музикою й залишайтеся завжди на зв'язку завдяки високому ступеню автономності до 6 годин і дизайну Powerhook. Приймайте дзвінки та перемикайте треки одним дотиком, користуйтеся голосовим помічником легко.

Чистота басів від JBL Pure Bass
Бездротові навушники JBL Endurance PEAK II були розроблені з використанням фірмової технології JBL Pure Bass. Відчуйте чисту енергію басів для натхнення. Більше 60-ти років найбільший виробник аудіотехніки займається успішною розробкою якісних звукових систем високої потужності. Вони постійно використовуються для оснащення великих світових концертних майданчиків. Доторкніться до цього легендарного звуку JBL у даній моделі з динаміками 10 мм і динамічним випромінювачем для насолоди музикою.

Відмінна автономність
Дана модель спортивних бездротових навушників відрізняється суперавтономністю. До 6 годин безперервного відтворення для найдовшого тренування або тривалого турпоходу. Ємна акумуляторна батарея витримує роботу протягом 30 годин, 24 години у футлярі та 6 годин у ваших вухах з увімкненим Bluetooth. Бездротові навушники оснащені літій-іонним акумулятором на 60 мАгод, а зарядний кейс батареєю на 770 мАгод. Для повної зарядки достатньо близько 2 годин у зарядному кейсі. Справжня витривалість!

Легкість керування та ергономіка
Виробник даної моделі навушників подбав про максимальний комфорт використання. Використовуйте інтуїтивно зрозуміле сенсорне управління для перемикання треків, голосового спілкування та керування дзвінками «hands-free». Під'єднуйте голосового асистента одним дотиком. За рахунок гнучкої дужки можна максимально комфортно розташувати навушники відповідно до індивідуальних анатомічних особливостей. Модель міцно тримається, тому не впаде під час бігу або активних занять спортом.

Обидва навушники функціональні
Подвійне під'єднання та миттєва синхронізація по інтерфейсу Bluetooth 5.0 гарантує повний контроль роботи навушників. Завдяки їх незалежній функціональності ви легко можете керувати викликами, треками, голосовим помічником з будь-якого навушника. Не має значення, який навушник ви одягнете першим або яке керування вам комфортніше — справа, а може зліва. Цей аудіогаджет однаково зручний, як для правші, так і лівші. Навушники JBL підлаштовуються під вас!

Надійність і довговічність
Бездротові спортивні навушники JBL Endurance PEAK II виготовлені з високоякісних матеріалів і підтримують стандарт захисту від води IPX7. Вони не бояться поту та дощу, тому сміливо використовуйте їх, не переживаючи за їх збереження на важких тренуваннях. Вакуумні закриті навушники оснащені зручними еластичними силіконовими амбушюрами, які приймають форму вушного каналу. Крім того, силікон гарантує відмінну шумоізоляцію. На вас чекає глибоке, живе, високоякісне звучання та чистота мови.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

10 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

95 dB SPL@1 кГц

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Профілі

A2DP 1.3 AVRCP 1.5 HFP 1.7

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-іонна перезаряджувана батарея

Час зарядки

2 години

Час роботи в режимі відтворення музики

6 годин

Конструкція
Тип кріплення

Завушна дужка

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Чутливість мікрофона

-38 dBV/Pa@1 кГц дБ

Частотний діапазон мікрофона

20 - 20000 Гц

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Додаткові можливості

Dual Connect - дозволяє використовувати як обидва навушники, так і будь-який з них, коли забажаєте.

Android Fast Pair - дозволяє під'єднати пристрій на пряму після відкриття кейса.

Powerhook™ для ергономічної посадки та легкого керування

Вага

103 г