Код: 6619246 Гарнітура JBL LIVE FREE NC+ TWS White (JBLLIVEFRNCPTWSW)

  • Артикул: JBLLIVEFRNCPTWSW
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи 7 годин

Гарантія: 12 місяців

Бездротова концепція
Навушники JBL Live Free NC+ являють собою абсолютну реалізацію концепції бездротового формату, адже не лише вкладиші не мають кабелі, а й зарядка. Стандарт Qi дозволить на ходу відновити енергію, не змушуючи вас ставити девайс на підзарядку окремо, під'єднуючи до мережі. Кожен з навушників отримує 7 годин автономного функціонування, а якщо додати зарядний кейс – до 14 годин. Простота, комфорт, інновації – усе, що потрібно користувачу.

Сенсорне керування
Модель на сенсорному керуванні чудово зарекомендувала себе на практиці, дозволяючи вам за допомогою торкань зробити будь-які дії. При цьому ви можете використовувати сервіс голосового асистенту, щоб за допомогою Amazon Alexa або Google Assistant голосом активувати будь-яку команду. Вибирайте той спосіб взаємодії, який зручніше в поточний момент.

Водозахищений корпус
Важливим фактором стала здатність корпусу протистояти впливу вологи – він захищений за коефіцієнтом IPX7. За рахунок цього JBL Live Free NC+ вільно можна використовувати при занятті спортом у дощову погоду та біля водойм. Прекрасно продумані вузлові частини захищені від виходу з ладу, якщо на навушники потрапить вода.

Звучання від JBL
JBL – це не просто звук. JBL – це легенда, золотий стандарт, крайній вимір якості. Саме завдяки тому, що виробник усі роки дотримується стандартів виробництва продукції і не зраджує своїм принципам, це твердження вірне і сьогодні. Конфігурація з динаміками 6.8 мм забезпечує звук, який до цього ви чули лише наживо. Маленький розмір мембрани компактний для встановлення у вухо, але не втрачає в якості відтворення.

Технологія Smart Ambient
Адаптивне шумозаглушення – сильна сторона навушників JBL Live Free NC+. Ця технологія дозволяє ефективно ізолюватися від зовнішнього шуму і, при необхідності, чути звуки ззовні, щоб контролювати ситуацію і підтримувати бесіду. Більше нічого не завадить вам насолодитися музикою в тому форматі, як це зручно вам!

Один або два навушники
Технологія Dual Connect + Sync орієнтована на підтримку сполучення з технікою незалежно від того, який навушник йде в хід першим. При цьому пристрій буде автоматично з'єднуватися з уже знайомим девайсом. Економте власний час, не витративши його повністю на настройку гаджета, а провівши за прослуховуванням неймовірних треків з крутим звучанням.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Білий

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

96 дБ SPL @ 1 кГц

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.1

Профілі

A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-полімерна перезаряджувана батарея

Ємність акумулятора навушників

50 мАгод

Ємність акумулятора зарядного кейсу

300 мАгод

Час зарядки

2 години

Час роботи в режимі відтворення музики

7 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Чутливість мікрофона

-26 дБВ / Па при 1 кГц

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Вага

Навушники: 14.6 г; кейс: 54.7 г