Код: 6806713 Гарнітура JBL Reflect Flow Pro Black (JBLREFFLPROPBLK)

  • Артикул: JBLREFFLPROPBLK
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи: 10 годин

Гарантія: 12 місяців

Адаптивне шумозаглушення та функція Smart Ambient
Слухайте те, що хочете, та прибирайте непотрібні шуми. Адаптивне шумозаглушення регулюється автоматично або в JBL Headphones для контролю відволікаючих факторів і підвищення мотивації. Технологія Smart Ambient допомагає вам почуватися у безпеці під час прогулянок і пробіжок, а також дає можливість спілкуватися з друзями, слухаючи музику.

Фірмовий звук JBL
Звук у навушниках Flow Pro так само гарний, як і їх дизайн завдяки динамічним випромінювачам розміром 6,8 мм, які гарантують приголомшливий фірмовий звук JBL в офісі або під час відпочинку на свіжому повітрі.

6 мікрофонів для ідеальних дзвінків і відсутності шуму
Не треба боятися, що вас не почують на вулиці, у натовпі чи у вітряний день. Здвоєні спрямовані мікрофони та третій мікрофон для придушення шуму вітру гарантують, що ви завжди будете на зв'язку у будь-якому місці завдяки кришталево чистому звуку та відсутності втрати звуку з будь-якого боку під час дзвінка.

Захист за стандартом IP68 і надійна посадка
Завдяки захисту від води та пилу класу IP68 навушники JBL Reflect Pro не бояться поту під час будь-яких тренувань, але з ними також безпечно займатися серфінгом або митися в душі після тренування, щоб не пропустити жодного біта. Амбушюри POWERFINS 4 розмірів, створені для підвищення вашої ефективності, безпечно та комфортно сидять у вухах.

30 годин відтворення з бездротовою зарядкою, сумісною зі стандартом Qi
Зручна бездротова зарядка, сумісна з Qi, дозволяє працювати та займатися спортом без перерви. Ніщо не зупинить вас протягом дня: навушники можуть працювати 10 годин без підзарядки та 20 годин у чохлі.

Допомога голосовими командами
Використовуйте голосовий помічник, викликаючи його голосом або торканням навушника. Активуйте ANC або Ambient Aware, перевіряйте заряд акумулятора або від'єднайте JBL Reflect Flow Pro голосом через Hey Google. Використовуйте нову програму My JBL Headphones для простого встановлення бажаних голосових помічників.

Настроюване сенсорне керування для доступу до всіх функцій
Відповідайте на дзвінки або відхиляйте їх під час пробіжки або заняття йогою. Викликайте голосового помічника, вмикайте або ставте музику на паузу, налаштовуйте гучність у навушнику одним дотиком або завантажте безкоштовний додаток JBL Headphones для налаштування звуку та функцій Reflect Flow Pro.

Максимальний комфорт для підвищення продуктивності
Останнє, що вам потрібно, це коли навушники завдають біль або випадають з вух під час тренування. Скористайтеся програмою JBL Headphones і функцією Check My Best Fit для досягнення найкращої якості звуку та максимального комфорту. Програма тестує навушники на втрату звуку та швидко визначає оптимальну посадку навушників.

Dual Connect + Sync
Коли ви відкриваєте чохол, Dual Connect + Sync запускає процес синхронізації через Bluetooth для дуже стабільного під'єднання. Також можна настроїти функції кожного навушника в програмі та використовувати їх для керування викликами, музикою та голосовим помічником, заощаджуючи заряд батареї. Поки ви насолоджуєтесь музикою в одному навушнику, інший залишається в чохлі та заряджається для нескінченних веселощів!

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Особливості

Захист IP68

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

6.8 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

100 дБ

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Профілі

A2DP V1.3 AVRCP V1.6 HFP V1.7

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-полімерна перезаряджувана батарея

Ємність акумулятора навушників

85 мАгод

Ємність акумулятора зарядного кейсу

540 мАгод

Час зарядки

2 години

Час роботи в режимі відтворення музики

Час відтворення музики з від'єднаним Bluetooth і ANC: до 10 годин, час відтворення музики з увімкненим Bluetooth та ANC: до 8 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додатково

USB кабель для зарядки

Додаткова інформація
Вага

Навушник: 7.2 г кожен (14.4 г разом)