Код: 6619251 Гарнітура JBL REFLECT Mini NC Blue (JBLREFLMININCBLU)

  • Артикул: JBLREFLMININCBLU
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи: 7 годин

Гарантія: 12 місяців

Навушники JBL Reflect Mini NC
З фірмовою гарнітурою JBL Reflect Mini NC можна слухати улюблену музику з комфортом і спілкуватися з друзями. Вбудований мікрофон дозволить чітко та без сторонніх шумів передавати звук вашого голосу, щоб співрозмовник не упустив жодного слова. А зручна функція паузи автоматично призупинить відтворення запису на момент, поки навушники зняті. Налаштувати гарнітуру буде зовсім нескладно, адже є можливість управління через додаток My JBL Headphones у телефоні.

Iнноваційні рішення
Модель з підтримкою технології Dual Connect + Sync практично миттєво синхронізується із зовнішнім пристроєм при відкриванні чохла. Приймати дзвінки, перемикати треки, регулювати гучність і викликати голосового помічника можна з будь-якого вкладиша при легкому дотику механічної кнопки. Для кожного навушника доступна настройка персональної дії. Технологія активного шумозаглушення Smart Ambient дозволить усунути всі сторонні сигнали.

Музика без зупинки
Навушники JBL Reflect Mini NC поставляються в спеціальному кейсі на магнітному майданчику, що забезпечує їх своєчасну підзарядку. Власний акумулятор навушників забезпечує безперервну гру протягом 7 годин, а енергоємна літій-іонна батарея футляра забезпечує запас ще на 14 годин додатково. Спокійно займайтеся своїми справами, не розлучаючись з улюбленими мелодіями.

Фірмове звучання
Динамічні драйвери 6 мм забезпечують чудовий фірмовий звук JBL із захоплюючими, гранично чистими верхніми нотами та глибокими насиченими басами. Незважаючи на свій мініатюрний розмір навушники JBL Reflect Mini NC забезпечують колосальну міць і розширений частотний діапазон від 10 до 22000 Гц, що для більшості сучасної музики предостатньо. Отримайте справжнє задоволення від прослуховування улюблених треків.

Свобода руху
Модель гарантує стабільну та зручну посадку незалежно від анатомічних особливостей вушних раковин користувача навіть під час руху та занять спортом. Комплект силіконових амбушюр різних розмірів і спеціальні м'які стабілізатори дозволяють знайти максимально зручне положення і забезпечують додатковий захист від вологи та пилу.

Ніяких перешкод
Виробником заявлений захист від вологи за стандартом IPX7, що гарантує стійкість виробу до впливу крапель поту, бризок води або дощу. Насолоджуйтеся улюбленою музикою при будь-якій погоді, перебуваючи в дорозі, вдома або в тренажерному залі. Для Reflect Mini NC немає ніяких перешкод, а яскравий світловідбиваючий логотип бренду JBL на кожному навушнику є не лише стильною прикрасою гарнітури, але і робить користувача помітнішим у темний час доби.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Синій

Особливості

Захист від вологи IPX7

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

97 дБ

Опір

16 Ом

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.1

Профілі

A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-іонна перезаряджувана батарея

Ємність акумулятора навушників

50 мАгод

Ємність акумулятора зарядного кейсу

300 мАгод

Час зарядки

2 години

Час роботи в режимі відтворення музики

7 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Вага

Навушники: 13.6 г; Зарядний кейс: 45.4 г