Код: 6598699 Гарнітура Samsung Galaxy Buds Live Black (SM-R180NZKASEK)

  • Артикул: SM-R180NZKASEK
  • Повністю бездротові
  • Час відтворення: до 6 годин

Гарантія: 12 місяців

 Galaxy Buds Live

Зустрічайте Galaxy Buds Live
Ці бездротові навушники співзвучні вашому ритму життя. Унікальна форма та неперевершений дизайн ідеально впишуться і доповнять ваш образ, а динамік і особливості конструкції Galaxy Buds Live дозволять отримати максимальне задоволення при їх тривалому використанні. Це звук просто створений для ваших вух.

Багато чули про унікальний дизайн?

Принципово нова форма бездротових навушників

Елегантні Galaxy Buds Live приковують до себе погляди, навіть коли навушники знаходяться у вас у вухах. Вони продовжують ваші природні вигини вух і обличчя. Компактний зарядний футляр, за формою нагадує коробочку для прикрас, з легкістю вміщається в руці.

ШИРОКА КОЛЬОРОВА ГАМА
Підкресліть вашу яскраву індивідуальність.

КОМФОРТНА НАДІЙНА ПОСАДКА

Створені для ваших вух
Galaxy Buds Live м'яко та щільно прилягають до вух, тим самим забезпечуючи ідеальну посадку та комфортне використання протягом усього дня. Відправляйтеся в офіс, на зустріч до друзів, на пробіжку - навушники завжди будуть на своєму місці.

АКТИВНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Налаштовані на ваш світ
Що чути, залежить лише від вас.

ANC УВІМК.

З технологією активного шумозаглушення сторонній зовнішній шум стає ледве чутним, а звук, що передається навушниками Galaxy Buds Live, - чистим і реалістичним. При цьому ви не пропустите дійсно важливі речі, наприклад, голос співрозмовника або голосові сповіщення в міському транспорті.
*Активне шумозаглушення в навушниках Galaxy Buds Live відсікає до 97% сторонніх небажаних звуків у низькочастотному діапазоні, що підтверджено сертифікатом UL, виданим незалежною лабораторією Underwriters Laboratories, Inc.

НАСИЧЕНИЙ І РЕАЛІСТИЧНИЙ ЗВУК

Почуйте, як оживає кожен звук
Подаруйте собі відчуття занурення в атмосферу фестивалю або живого концерту, станьте частиною чогось більшого. Звук від AKG, динаміки діаметром 12 мм, басовий канал для виведення повітряних потоків і інші елементи конструкції навушників забезпечують реалістичне та глибоке звучання.

Ваш звук ніколи не спить
Грають годинами. І заспіває ще "на біс"

Galaxy Buds Live сповнені енергії і готові до використання в роботі, під час ігор і занять спортом. До 6 годин прослуховування нон-стоп. До 21 години відтворення із зарядним футляром.

ЗАРЯДКА

Додатковий заряд для ще більшого часу роботи
Переживаєте про те, що заряд закінчиться в найбільш невідповідний момент? Усього п'ять хвилин зарядки та година відтворення улюбленого плейлиста або нового підкасту вам забезпечено. Використовуйте енергію свого смартфона, щоб зарядити Galaxy Buds Live у дорозі.

СПІЛЬНЕ ПРОСЛУХОВУВАННЯ МУЗИКИ

Слухайте музику разом з друзями
Вам не доведеться ділити навушники на двох. З функцією Buds Together під'єднайте до вашого смартфону дві пари навушників Galaxy Buds Live, ваші та вашого друга, і слухайте вашу улюблену музику разом.

ПІД'ЄДНАННЯ ЗА ОДИН КРОК

Під'єднайтеся до своїх Galaxy
Під'єднайте Galaxy Buds Live до інших пристроїв Samsung через свій обліковий запис Samsung. Після створення пари Galaxy Buds з одним пристроєм, інший ваш мобільний пристрій, що використовує той же обліковий запис Samsung, уже розпізнає навушники як раніше зв'язані. Тепер ви можете швидко перемикатися між пристроями без необхідності вручну розривати активне з'єднання.

ШВИДКЕ ПІД'ЄДНАННЯ ДО ПК

Працюйте за комп'ютером з комфортом
Переведіть Galaxy Buds Live у режим сполучення неподалік від ПК з ОС Windows 10, щоб комп'ютер розпізнав навушники та моментально під'єднав їх завдяки функції швидкого зв'язку Swift Pair.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Особливості

Функція Bixby, функція Buds Together

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Відкриті

Діаметр мембрани випромінювачів

12 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

6 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Вага

Вага навушника: 5.6 г; вага кейса: 42.2 г