Код: 6653982 Гарнітура Samsung Galaxy Buds Pro Violet (SM-R190NZVASEK)

  • Артикул: SM-R190NZVASEK
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час відтворення: до 5 годин

Гарантія: 12 місяців

Представляємо Galaxy Buds Pro
Це бездротові навушники з технологіями професійного рівня, що забезпечують неймовірне занурення в захоплюючий звук. При цьому інтелектуальне активне шумозаглушення дозволяє плавно перемикатися між максимальним усуненням зовнішніх шумів і режимом навколишнього звуку для контролю за тим, що відбувається навколо. Так що, впускати зовнішній світ усередину або залишити його зовні - вибір за вами. Це ваш світ. З навушниками Galaxy Buds Pro ви почуєте лише найкраще.

Керуйте рівнем шумозаглушення
Технологія активного шумозаглушення в навушниках Galaxy Buds Pro усуває до 99% зовнішніх шумів. Мікрофони всередині та зовні відстежують шум у режимі реального часу. Виберіть рівень регулювання шумозаглушення за допомогою інтелектуального алгоритму, який пригнічує шум залежно від навколишнього оточення: встановіть його на високий рівень у шумному автобусі або використовуйте низький рівень у читальному залі бібліотеки. Тепер більше немає необхідності міняти гучність.

Функція виявлення голосу миттєво перемикає бездротові навушники з режиму активного шумозаглушення на режим об'ємного звуку, щойно ви починаєте говорити. Наприклад, коли ви знаходитесь у кафе з увімкненим у навушниках активним шумозаглушенням для блокування зовнішнього шуму та повідомляєте баристі своє замовлення, активне шумозаглушення автоматично вимикається. Навіть якщо ви використовуєте режим об'ємного звуку або активне шумозаглушення було вимкнено, на час розмови ці інтелектуальні навушники зменшують гучність музики та фокусують мікрофон на вашому співрозмовникові.

Режим об'ємного звуку означає, що вам не потрібно виймати навушники, щоб приєднатися до розмови. Ви можете чітко чути голоси в режимі реального часу. Завдяки 4-рівневому регулюванню інтенсивності передачі звуків навколишнього середовища ви не пропустите важливі моменти обговорення.

Розчиніться в студійному звучанні
Чистий і реалістичний звук від найвищих нот до найглибших басів завдяки спеціально розробленим двосмуговим динамікам зі звуком від фахівців AKG. Galaxy Buds Pro пропонують найбільш захоплююче звучання серед навушників Galaxy Buds, слухаєте ви новий альбом або аудіокнигу в дорозі.
* Звук від AKG у навушниках Galaxy Buds Pro був нагороджений сертифікатом Harman з відмінною оцінкою.

Приймайте вхідні дзвінки без перешкод, якість яких вас дійсно вразить. Найвища якість дзвінків означає, що ви отримаєте менше шуму та чіткішу передачу голосу під час розмов вдома або на вулиці. Завдяки трьом вбудованим мікрофонам і вібраційному датчику кісткової провідності кожне слово звучить кристально чисто. Конструкція з невеликим виступом зводить до мінімуму контакт корпусу навушників з вітром, у той час як спеціальне рішення для захисту від вітру усуває шум вітру під час розмови.
* Результати засновані на внутрішньому лабораторному тесті Samsung, проведеному відповідно до POLQA (Perceptual Objective Listening Quality Assessment), стандарту оцінки якості передачі мови. SNR: Signal to Noise Ratio, співвідношення сигнал/шум.

Звук з неймовірним ефектом занурення
Перенесіться в епіцентр подій і оцініть захоплюючий об'ємний звук з функцією Аудіо 360. Завдяки технології Dolby Head Tracking у Galaxy Buds Pro ви опинитеся в центрі вашого улюбленого відео, фільму або телешоу. Інтелектуальний датчик відстеження руху визначає напрямок звуку, коли ви рухаєте головою, забезпечуючи потужний ефект присутності при прослуховуванні. А з контентом у форматі Dolby Atmos ви зможете ще чіткіше чути кожну деталь і глибше відчути зв'язок з історією.
* Доступно лише на мобільних пристроях що підтримують Android з One UI версії 3.1 і новішої версії.

Перемикайтеся миттєво
Функція автоматичного перемикання між пристроями в навушниках Galaxy Buds Pro визначає, використання якого пристрою зараз найактуальніше, і миттєво під'єднається до нього. Так, коли ви дивитеся фільм на планшеті, і вам надходить вхідний дзвінок на смартфон, навушники перемикаються на звук з телефону. Потім, щойно ви завершите дзвінок, Galaxy Buds Pro легко під'єднуються назад до планшету. Перемикайтеся між своїми пристроями, навіть не торкаючись екрана.

Перемагайте в іграх у хованки з навушниками
Відстежити місце розташування втрачених навушників легко. Просто відкрийте програму SmartThings. Ваші навушники видадуть звуковий сигнал, щоб ви могли легко знайти їх у своїй кімнаті. А за допомогою автономного пошуку ви можете знайти їх останнє розташування, навіть якщо вони більше не під'єднані до вашого смартфону.

Слухайте музику разом з друзями
Вам не доведеться ділити навушники на двох. Під'єднуйте до вашого смартфона дві пари навушників Galaxy Buds Pro, ваші та вашого друга, і слухайте вашу улюблену музику разом. При цьому кожен з вас буде отримувати саме свої повідомлення.

Глянцевий блиск як ефектний штрих
Galaxy Buds Pro доступні в трьох актуальних кольорах. 13 Виберіть непідвладний часу чорний, яскравий фіолетовий або чудовий сріблястий, щоб зробити навколишній світ яскравішим. Кожен навушник відполірований до блиску, а матова внутрішня поверхня комфортно стикається зі шкірою. І не забуваємо про такий же стильний і практичний зарядний футляр.

Правильна посадка для вашого комфорту
Новий погляд на класичну форму навушників. Дизайн Galaxy Buds Pro знижує дискомфорт від їх носіння протягом декількох годин. Навушники надійно закріплені у вухах під час тренування, а з вентиляційними отворами, які балансують тиск у вусі та збільшують потік повітря, вони настільки природно сидять у вухах, що ви можете забути про них.

Маючи на вибір три розміри вушних вкладишів, ви можете спробувати їх усі, щоб переконатися, що ваші Galaxy Buds Pro зручні та надійні у використанні, а також мають хорошу ізоляцію, щоб активне шумозаглушення працювало найкращим чином.

Сповнені енергії для довгої роботи
З увімкненим режимом активного шумозаглушення навушники Galaxy Buds Pro забезпечать вам 5 годин відтворення музики, а із зарядним футляром - ще 13 годин. Разом 18 годин! 14 Коли активне шумозаглушення вимкнено, ви отримуєте в цілому 28 годин, з 8 годинами відтворення - і ще 20, якщо будуть знаходитися в чохлі. Незалежно від того, наповнений ваш день відеоконференціями, спілкуванням з друзями або просто прослуховуванням улюбленого плейлиста, ви будете довго залишатися на зв'язку з Galaxy Buds Pro.

Швидка зарядка. Усього п'ять хвилин зарядки і година відтворення улюбленого плейлиста або нового підкасту вам забезпечена.
Зворотня зарядка Wireless PowerShare дозволить вам зарядити навушники в дорозі - просто покладіть Galaxy Buds Pro на задню панель смартфона Galaxy для зарядки від смартфона.
Стандарт IPX7. Galaxy Buds Pro володіють найвищим стандартом захисту від води серед інших навушників серії Galaxy Buds. 

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Фіолетовий

Призначення

Для портативної техніки

Особливості

Вологозахист IPX7

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

До 5 годин відтворення з увімкненою функцією ANC або майже 8 годин без використання шумозаглушення. Зарядний кейс додатково забезпечить у середньому до 18 годин роботи при активній ANC або 28 годин відтворення музики без цієї функції

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додатково

Кабель USB Type-C

Додаткова інформація
Додаткові можливості

Професійна якість звуку

Двополосні динаміки з великим драйвером

Вібраційний датчик кісткової провідності

Правильна посадка для вашого комфорту

Ємність акумулятора: навушники: 61 мАгод, кейс: 472 мАгод

Особливості автономної роботи: швидка зарядка: 5 хвилин для 1 години відтворення

Розміри: навушник: 19.5 х 20.5 х 20.8 мм, кейс: 50 х 50.2 х 27.8 мм

Вага

Навушники: 6.3 г, кейс: 44.9 г