Код: 6422464 Гарнітура Sennheiser CX SPORT

  • Артикул: 508256
  • Серія CX
  • Опір: 28 Ом
  • Частотний діапазон: 15 - 22000 Гц

Гарантія: 2 роки

Рухайтеся вільно і із задоволенням з новою бездротовою Sennheiser CX SPORT In-EarWireless. Це дуже легка і компактна мобільна гарнітура, вона не боїться ні поту, ні вологи, однаково зручно носиться як на шиї, так і під підборіддям. Модель оснащена вдосконаленим модулем Bluetooth і здатна дарувати вам по-справжньому класний звук, але при цьому ніколи не заважає, а тільки допомагає рухатися. Швидше, вище, сильніше!

Створена, щоб рухатися разом з вами
У новій CX SPORT In-EarWireless яскравий мотивуючий дизайн і міцна збалансована конструкція елегантно поєднуються з ретельно вивіреним функціоналом - усе для того, щоб спорт доставляв вам якомога більше задоволення і користі. Кожне тренування, яким би активним і напруженим воно не було, ваша CX SPORT обов'язково прикрасить звуком найвищої якості.

В основі моделі CX SPORT In-EarWireless - запатентована система високотехнологічних випромінювачів Sennheiser, які відтворюють звук надзвичайно чистий, виразний і насичений потужним фірмовим басом.

Гарнітура підтримує багатоканальне з'єднання і може під'єднуватися до двох девайсів одночасно. А цілий комплекс ультрасучасних технологічних рішень для бездротової передачі аудіосигналу, включаючи новітні технології Bluetooth 4.2, Qualcomm apt-X і apt-X LowLatency, безперервно працюють на те, щоб у своїй CX SPORT ви слухали істинний HiFi-звук без жодних кабелів.

Маленький 3-кнопковий пульт дистанційного управління і високоякісний мікрофон розташовані на правому блоці гарнітури. За допомогою пульта зручно управляти як плеєром, так і телефонними дзвінками, не дістаючи кожного разу смартфон з кишені або чохла. Визначити статус з'єднання або дізнатися поточний рівень заряду батареї завжди допоможе система простих та інтуїтивно зрозумілих голосових підказок, а про вхідний телефонний дзвінок ваша CX SPORT вчасно попередить вібросигналом.

Sennheiser CX SPORT створена для того, щоб рухатися разом з вами, і щоб вам з нею було завжди і всюди комфортно. Гарнітура комплектується набором ергономічних кріплень - "плавників" трьох різних розмірів (S, M, L), які надійно, але без зайвого тиску утримують навушники на своєму місці. Модель виконана так, щоб її було однаково зручно носити і на шиї, і просто спереду, під підборіддям. Довжина кабелю легко регулюється спеціальним фіксатором, а для додаткової страховки в будь-який момент CX SPORT можна ще і прикріпити до коміра звичайною кліпсою.

Крім того, у комплекті поставки CX SPORT передбачені також 4 пари м'яких вушних вкладишів різного діаметру (XS, S, M, L), тому її навушники гарантовано підходять для вушних каналів будь-якого розміру, щільно сидять у вусі і забезпечують прекрасний захист від зовнішнього шумового фону.

Бездротова мобільна гарнітура CX SPORT виготовляється в суворій відповідності з високими стандартами якості марки Sennheiser. Модель розрахована на дуже активну щоденну експлуатацію, може витримувати значні механічні навантаження і має спеціальний захист від впливу поту та вологи.

Усередині правого блоку гарнітури CX SPORT In-EarWireless прихована мініатюрна акумуляторна батарея, яка забезпечує до 6 годин роботи пристрою в режимі безперервного аудіосупроводу і повністю заряджається всього за 1.5 години від USB-порту. Батарея також підтримує режим швидкої зарядки від USB і всього за 10 хвилин набирає заряд, якого вистачає для 4 годин безперервної роботи гарнітури.

 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Чорний

Призначення

Для занять спортом

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

112 дБ

Опір

28 Ом

Частотний діапазон

15 - 22000 Гц

Кількість каналів

Багатоканальні

Підключення
Підключення кабеля

Двостороннє

Особливості кабеля

Круглий

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 4.2

Підтримка кодеків

aptX

Радіус дії

10 м

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-полімерна перезаряджувана батарея

Час зарядки

1,5 часа

Час роботи в режимі розмови

10 годин

Час роботи в режимі відтворення музики

10 год

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Розташування мікрофона

На дроті

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Є

Додатково

USB-кабель для зарядки; набор сменных амбушюр (размеров XS, S, M и L); набор ушных фиксаторов (размеров S, M и L); крепление-клипса; фирменный чехол для хранения и переноски; руководство пользователя.

Додаткова інформація
Вага

15 г

Гарантія
Гарантія

2 роки

Інструкції

Файл Опис
2360603.pdf (4,32 мб) Инструкция по эксплуатации