Код: 6738141 Гарнітура Sennheiser EPOS ADAPT 160 USB II

  • Артикул: 1000915
  • Частотний діапазон: 20-20000 Гц
  • Чутливість: 115 дБ

Гарантія: 2 роки

Професійна дротова двостороння USB-гарнітура з накладними навушниками та пультом керування дзвінками. Модель оптимізована для роботи з платформами Unified Communications. Дуже зручна та стильна ADAPT 160 USB II відтворює і передає звук з найвищою якістю і розроблена як елемент цифрового гібридного робочого місця і з урахуванням усіх актуальних потреб сучасного бізнес-користувача.

Основні переваги моделі Epos | Sennheiser ADAPT 160 USB II

Оптимальне рішення для роботи з UC-платформами
Гарнітура оптимізована для роботи з платформами Unified Communications і розроблена для того, щоб гранично спростити будь-які завдання, пов'язані з обслуговуванням вхідних і вихідних дзвінків. Для цього гарнітура оснащена спеціальним вбудованим пультом керування, функціонал якого надзвичайно широкий. За допомогою цього зручного та простого пристрою можна прийняти дзвінок і завершити розмову, відрегулювати гучність, вимкнути мікрофон, швидко передзвонити потрібного абонента, відхилити вхідний - і все це робиться безпосередньо з гарнітури та буквально одним натисканням кнопки.

Чудова якість зв'язку та стильний дизайн
Високоякісний спрямований мікрофон на компактному тримачі передає мову якісно та без перешкод. А коли мікрофон не потрібен, його можна легко прибрати, просто повернувши тримач угору одним рухом, після чого гарнітура перетворюється в красивий і зручний навушник.

Ніяких проблем з під'єднанням
Безпечний зв'язок, прекрасний звук, надійне дротове з'єднання в будь-якій ситуації і в будь-якому зручному для роботи місці: в офісі, у транспорті чи вдома. Мінімум зусиль для під'єднання і налаштування - досить просто під'єднати штекер гарнітури до порту USB.

Легка та зручна
Ця гарнітура спроектована з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Кожен елемент конструкції - від м'якої амбушюри навушника з поролону та до тонкої металевої основи оголів'я - працює на те, щоб у цій гарнітурі вам завжди було зручно, і щоб вона незмінно допомагала вам спілкуватися професійно та з максимальною продуктивністю, без перешкод і з комфортом. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

115 дБ

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Роз'єм

USB

Довжина дроту

1.8 м

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Поворотні чашки

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Поролон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Частотний діапазон мікрофона

100 – 8000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Додаткова інформація
Вага

136 г