Код: 6738113 Гарнітура Sennheiser EPOS ADAPT 660

  • Артикул: 1000200
  • Частотний діапазон: 17-23000 Гц
  • Чутливість: 118 дБ
  • Час роботи: 30 годин

Гарантія: 2 роки

Повнофункціональна бездротова гарнітура для сучасного бізнес-користувача. Модель оснащена адаптивною системою шумозаглушення, завдяки фірмовій технології EPOS AI™ відтворює надзвичайно чистий і виразний стереозвук і дає можливість повністю зосередитися на роботі та вирішувати професійні завдання з максимальною продуктивністю і з комфортом. Плюс до цього, гарнітура ADAPT 660 оптимізована для використання з платформами Unified Communications ("Уніфікованих комунікацій"), а чудове звучання мови забезпечує вдосконалена мікрофонна система в комплексі з розробленими із застосуванням машинного навчання алгоритмами підвищення якості передачі голосу.

Основні переваги моделі ADAPT 660:

  • Технологія EPOS AI™ забезпечує надзвичайно чистий і виразний стереозвук і оптимальне звучання мови;
  • Можливість повністю зосередиться на роботі в будь-якому місці і в будь-який час;
  • Голосовий помічник Alexa завжди поруч;
  • Найвища якість зв'язку незалежно від особливостей платформи уніфікованих комунікацій, до якої підключена гарнітура (сертифікат відповідності стандартам технології Unified communications);
  • Якісний звук дозволяє вирішувати професійні завдання з максимальною продуктивністю.

Працюйте де завгодно та скільки завгодно
Перемикатися між різними пристроями можна швидко та просто.
Технологія Multi-point дозволяє під'єднати гарнітуру по Bluetooth-каналу одночасно до смартфону та робочого софтфону, а за допомогою фірмового USB-адаптера BTD 800 ADAPT 660 легко під'єднається до будь-якого ПК.

Окрема кнопка для Microsoft Teams
Коли ADAPT 660 під'єднана до робочого ПК через USB-адаптер BTD 800, то додаток Microsoft Teams запускати можна одним єдиним натисканням на кнопку, яка зручно розташована прямо на навушнику.

Звук, який подобається саме вам
ADAPT 660 - це бездротова гарнітура, яка в будь-який момент і в будь-якому місці здатна створити ідеальну та по-справжньому захоплюючу аудіоатмсферу для максимально комфортної та продуктивної роботи. Адже будь-яка з моделей серії ADAPT 600 - це, у першу чергу, високоякісний робочий інструмент, завдяки якому новітні аудіотехнології та дизайнерські рішення природним чином доповнюють і розвивають ваше особисте прагнення до успіху та досконалості.

Чудова якість зв'язку гарантує EPOS AI™
Удосконалена мікрофонна система з трьох вбудованих високоякісних мікрофонів у комплексі з алгоритмами підвищення якості передачі мови, розробленими на основі технологій машинного навчання, забезпечують оптимальну якість звучання голосу та дають можливість спілкуватися по телефону або через мережу природно та без зайвої напруги.

Ніщо та ніхто не завадить повністю сконцентруватися на роботі
За допомогою відразу чотирьох мікрофонів адаптивна система АШП гарнітури безперервно сканує зовнішній аудіофон і плавно регулює рівень шумозаглушення, ефективно видаляючи як звуки відкритого офісу, так і шум вітру, коли ви перебуваєте поза приміщенням. Таким чином, ваша ADAPT 660 дозволяє легко контролювати звукове оточення і працювати з повною віддачею практично де завгодно.

Організуватися допоможе Alexa
Помічник активується простим довгим тапом по сенсорній панелі навушника. А значить, при необхідності прослухати розклад на найближчий час або будь-яку іншу робочу інформацію можна просто через гарнітуру - ніяких запізнень, пропущених зустрічей або дзвінків і жодної витраченої даремно хвилини.

Завжди на зв'язку з оточенням
Технологія EPOS Voice™ дозволяє швидко, буквально однією кнопкою, перемкнутися на зовнішній звук, коли потрібно щось або когось послухати, і не знімати для цього кожен раз гарнітуру.

Мова - лише з найвищою якістю
Вдосконалений алгоритм обробки голосу автоматично видаляє фонові шуми, які можуть перешкодити телефонної розмови, і робить мову виразніше й виразніше.

30 годин без підзарядки
З живленням від вбудованого акумулятора ADAPT 660 в активному режимі працює до 30 годин, забезпечуючи якісний звук і зв'язок, незалежно від того, де ви знаходитеся і чим займаєтеся.

Зроблено для мобільного користувача
Вмикається і вимикається гарнітура простим поворотом чашок навушників. У складеному вигляді вона займає ще менше місця і її завжди зручно носити з собою.

Відмінний зв'язок при роботі з UC-платформами
ADAPT 660 оптимізована для роботи з платформами Unified Communications і має спеціальний сертифікат відповідності вимогам корпоративної платформи Microsoft Teams.

Якісний звук завжди допоможе зосередитися
Фірмова якість звучання EPOS і можливість легко та просто налаштовувати звук означають, що в ADAPT 660 однаково комфортно і працювати, і просто відпочивати, отримуючи справжнє задоволення від улюбленої музики, фільмів та ігор.

Удосконалена мікрофонна система з трьох вбудованих високоякісних мікрофонів у комплексі з алгоритмами підвищення якості передачі мови, розробленими на основі технологій машинного навчання, яке забезпечить найкращу якість звучання голосу та дають можливість спілкуватися по телефону або через мережу природно та без зайвої напруги.

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

  • Гарнітура ADAPT 660;
  • USB-ключ BTD 800 USB ML;
  • USB-кабель з роз'ємом micro-USB;
  • Кабель аудіо (штекери 2,5 і 3,5 мм);
  • Чохол для перенесення;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Посібник з безпеки.
Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

118 дБ (1 кГц, 1 Вт RMS)

Частотний діапазон

17-23000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Профілі

2DP, AVRCP, HSP, HFP

Підтримка кодеків

apt-X ®, apt-X ® LL, AAC, SBC

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

30 годин

Час роботи в режимі очікування

360 годин

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

227 г