Код: 6738124 Гарнітура Sennheiser EPOS Presence Grey UC

  • Артикул: 1000660
  • Частотний діапазон: 150-15000 Гц
  • Час роботи: 10 годин

Гарантія: 2 роки

Професійна бездротова гарнітура PRESENCE™ Grey UC орієнтована на мобільних користувачів, яким для повноцінної і ефективної роботи потрібен максимально якісний і стабільний зв'язок. Модель оптимізована для роботи із сучасними смартфонами та мобільними телефонами (поставляється без кейса).

Відмінно чуєте ви, і відмінно чують вас. Завжди та скрізь!
Мобільна гарнітура серії PRESENCE™ оснащена найдосконалішими у своєму класі мікрофонами та новітніми системами фільтрації шумів і навіть у дуже шумному оточенні мова передається з найвищою якістю. Три вбудовані мікрофони в поєднанні з фірмовими аудіотехнологіями Sennheiser Own-Voice-Detector (система виявлення голосу користувача), SpeakFocus™ (обробка звуку) та WindSafe™ (автоматична фільтрація шуму вітру) забезпечують кришталеву чистоту звуку. Тому, коли ви працюєте у своїй PRESENCE™, ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано чує кожне ваше слово, так як якщо б ви розмовляли з ним віч-на-віч.

Універсальність
Спілкуйтеся, як вам зручно. Локальна мережа мобільного PRESENCE ™ легко та просто перемикається зі смартфона на робочий настільний софтфон (або комп'ютер) і навпаки та відмінно працює в якості повноцінної офісної бездротової гарнітури.

Автономність
Увесь день - у режимі мобільної розмови. І навіть із запасом. Повного заряду вбудованого акумулятора вистачає на 10 годин роботи гарнітури, тобто - на весь робочий день або на всю робочу зміну.

Комфорт
Кожна PRESENCE™ комплектується набором з 4 вушних вкладишів різного розміру (з фіксаторами та без) і компактним кріпленням-завушиною. Крім того, для цього моделі передбачено також повнорозмірне оголів'я (продається окремо). Ну, і зрозуміло, PRESENCE™ Grey Business однаково зручно носити як у правому, так і в лівому вусі.

Голосове керування
Як сучасна мобільна бездротова гарнітура, ваша PRESENCE™ крім іншого є також легким і практичним засобом взаємодії із цифровими екосистемами Apple Siri і Google Асистент. Просте натиснення - і помічник готовий виконувати ваші команди.

Нехай вас почують!
Унікальна технологія обробки звуку SpeakFocus™ у поєднанні з трьома цифровими мікрофонами автоматично підвищує виразність вашого голосу та забезпечує кристально чисте звучання мови. Завдяки SpeakFocus™, гарнітура швидко і якісно адаптується до будь-якого акустичного середовища. Тому спілкуватися по телефону вам буде зручно навіть у дуже шумному офісі (в автомобілі, у конференц-залі, в аеропорту і т.д.), і для співрозмовника ваша мова завжди буде звучати чітко та виразно.

Прийняти/Відхилити вхідний - легко
Гарнітура активується одним рухом тримача мікрофона, система управління дзвінками (прийняти, відхилити або поставити на утримання вхідний, завершити розмову або передзвонити) гранично проста й інтуїтивно зрозуміла - з PRESENCE™ Grey Business ви контролюєте кожен дзвінок.

Що таке WindSafe™?
Поза офісом ви теж можете абсолютно спокійно поговорити по телефону, і ваш голос завжди буде чітким, а слова зрозумілими. Технологія WindSafe™ автоматично видаляє шум вітру, так що для співрозмовника звук вашої мови залишиться гранично якісним, і ваші слова вітер ніколи не заглушить. 

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Чорний

Сірий

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Частотний діапазон

150-15000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 4.0

Профілі

HSP 1,2 + HFP 1,6 + A2DP 1,2

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Час роботи в режимі розмови

10 годин

Час роботи в режимі очікування

14 годин

Конструкція
Тип кріплення

Завушна дужка

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Чохол в комплекті

Є

Додаткова інформація
Додаткові можливості

Оптимізація для Skype for Business™

Bluetooth-адаптер

Вага

13 г