Код: 6664447 Гарнітура Sennheiser EPOS SC 45 USB MS

  • Артикул: 1000634
  • Частотний діапазон: 60-16000 Гц
  • Чутливість: 118 дБ

Гарантія: 2 роки

Culture Plus Mobile SC 45 USB MS - це одностороння дротова гарнітура зі стандартним 3.5-міліметровим аудіоконектором і USB-роз'ємом, яка сертифікована для роботи із сервісом "Skype для бізнесу" (Skype for Business).

Подвійне під'єднання
ЗАДІЮЙТЕ ПОТЕНЦІАЛ МОБІЛЬНОСТІ

Успішна робота і ефективне ділове спілкування в сучасному динамічному бізнес-середовищі не можливі без високої мобільності та здатності швидко адаптуватися до нових завдань. Нові гарнітури Sennheiser серії Culture Plus Mobile розроблені саме для таких умов. SC 45 USB MS працює і від 3.5-міліметрового аудіороз'єму ("міні-джек"), і від USB-порту, тому є простим і в достатній мірі гнучким рішенням для мобільних користувачів, які для комунікації використовують не лише смартфони та планшети, а й ноутбуки або настільні комп'ютери.

Стильна та зручна
АКТУАЛЬНИЙ СТИЛЬ І МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ

Легка, елегантна і в міру ефектна, SC 45 USB MS виглядає однаково привабливо та стильно в будь-якій обстановці, не має значення, працюєте ви в ній серед колег в офісі або приймаєте черговий відеодзвінок від ключового клієнта. Тонке та міцне оголів'я з м'якою підкладкою надійно та без зайвого тиску утримує гарнітуру на голові. Велику подушку навушника з наповнювачем з акустичної піни при необхідності можна просто зняти та залишити гарнітуру з компактнішою накладкою зі шкірозамінника (вона, до речі, теж знімна). Так що, і рівень комфорту, і зовнішній вигляд цієї гарнітури коригувати ви можете відповідно до власних уподобань або ситуації.

Ідеальний привід познайомитися з культурою Unified Communications
ШВИДКА АДАПТАЦІЯ, ЦІННИЙ ДОСВІД

SC 45 USB MS - це повнофункціональний робочий інструмент, з яким ви зможете краще вивчити можливості нових технологій і продуктивніше реалізувати потенціал вашої платформи Уніфікованих комунікацій. Ця гарнітура не лише відрізняється високим комфортом, виняткової якості звуком і стильним дизайном, які характерні для всієї серії Culture Plus Mobile. Вона також відкриє для вас абсолютно новий рівень культури ділового спілкування і допоможе швидко та без зусиль освоїтися у світі Unified Communications.

Зв'язок без складнощів
ЕРГОНОМІЧНИЙ ПУЛЬТ УПРАВЛІННЯ ДЗВІНКАМИ
SC 45 USB MS розроблений для того, щоб гранично спростити будь-які завдання, пов'язані з обслуговуванням вхідних і вихідних дзвінків. Для цього гарнітура оснащена спеціальним вбудованим пультом керування, функціонал якого надзвичайно широкий. За допомогою цього зручного та простого пристрою можна прийняти дзвінок і завершити розмову, відрегулювати гучність, вимкнути мікрофон, швидко передзвонити потрібного абонента, відхилити вхідний - і все це робиться безпосередньо з гарнітури та буквально одним натисканням кнопки.

ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ SC 45 USB MS

Технологія Sennheiser Voice Clarity
Якщо вам хоча б раз доводилося працювати в шумному офісі, то чіткість і чистоту звучання гарнітур серії Culture Plus ви, напевно, оціните належним чином. Завдяки мікрофону з функцією шумозаглушення і широкосмуговому звуковому каналу ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано почує кожне ваше слово, так як якщо б ви розмовляли з ним віч-на-віч.

Мікрофон з функцією шумозаглушення
Ефективно видаляє сторонні шуми, значно підвищуючи якість звучання мови, забезпечуючи її природність і розбірливість.

ActiveGard®
Технологія Sennheiser ActiveGard® оберігає слух користувача від шкідливих перевантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня 113 дБ (при під'єднанні через USB) або 118 дБ (при під'єднанні через 3.5-мм аудіороз'єм).

Зв'язок і мультимедіа
Гарнітура найкращим чином підходить і для спілкування, і для відтворення мультимедійного контенту, при цьому вона автоматично коригує звук, підбираючи найбільш підходящий профіль звучання, залежно від режиму роботи (функція доступна лише при під'єднанні через USB).

Гнучкий тримач мікрофона
... дозволяє легко вибрати оптимальне положення для мікрофона.

Фірмовий захисний чохол
У ньому гарнітуру зберігати та переносити найзручніше.

Перемикач режиму "Noise at Work"
... передбачено в суворій відповідності до вимог європейської директиви НС "Noise at Work" (функція доступна лише при під'єднанні через USB). 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Чорний

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Чутливість

118 дБ (1 кГц, 1 Вт RMS)

Частотний діапазон

60-16000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

USB

Довжина дроту

1.1 м

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Комплектація
Чохол в комплекті

Є

Додаткова інформація
Вага

102 г